Volkswagen obecne
- noveautičko
- Pan Řidič
Re: Volkswagen obecne
proč lákat na motory,které jsou v pohodě a zákazník to bere jako samozřejmost a dál ho zajímá komfort a kvalita materiálů v kabině..
Jako v cem? Proc bych chtel plast, kdyz to jde i lepe.noveautičko píše:závist..
Souhlas, ale reseni s promitanim na celni sklo a la BMW ci Audi, je o level jinde nez ta plastova blbina v Passatu.pavproch píše:jaxem zatvrzelý odpůrce čehokoli nového, tak HUD v předváděcí 428ix z CarTecu mě docela uchvátil... a do nového auta (jakože o žádným neuvažuju) bych si ho asi dal....
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- noveautičko
- Pan Řidič
ctrl: za ten příplatek je to fajnéé,nebo máš něco v merku lepšího za ty prachy?
V pohodě ? Motory ? ....jako, že to je tak letargický, až člověk jinak, než na "pohodu" jet nemůže ....?noveautičko píše:proč lákat na motory,které jsou v pohodě a zákazník to bere jako samozřejmost a dál ho zajímá komfort a kvalita materiálů v kabině..
Je ale fakt, že motory jako břitva zákazníci u koncernu nehledají...
Šoféři jsou v menšině, převažují uživatelé.
MG - radost až na kost.
jo jako čím? je to efektní, ale ukazuje to akorát rychlost, navi anebo problempavproch píše:jaxem zatvrzelý odpůrce čehokoli nového, tak HUD v předváděcí 428ix z CarTecu mě docela uchvátil... a do nového auta (jakože o žádným neuvažuju) bych si ho asi dal....
otáčkoměr ani zařazenou rychlost (z osmy), což bych jedine ocenil to neukazuje a to jsem prošel celý iDrive (428ixa Mpaket), prý to maj pouze Mka
ta plastova bublina ala dvouplošník je oproti tomu výsměch (Espace)
mně se právě líbí ta okamžitá rychlost...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neber to zle, ale ty budeš přesně cílová skupina dneška Motory ušlapané euronormami, co nejdou za plynem, se ti zdají v pohodě. Návrat ke klice na zadní nápravě nejen u oktávky, ale i u golfu, je taky ok? A tak bych mohl psát dál. Hlavně ale když je auto našlapané elektrovychytávkama. A závist mám v duši, to jo, ke starým dobrým časům motorismu, které definitivně skončily s novým tisicíletímnoveautičko píše:proč lákat na motory,které jsou v pohodě a zákazník to bere jako samozřejmost a dál ho zajímá komfort a kvalita materiálů v kabině..
Naposledy upravil(a) jerry dne sob 08 srp 16:28, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
na tu máš ochranu nepavproch píše:mně se právě líbí ta okamžitá rychlost...
jo, ale .... prostě se mi to líbilo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.