Octavia III
Re: Octavia III
mě teď v Cupře neskutečně otravoval. obvykle si na nové věci zvykám relativně rychle, na tohle asi ne. ani 2500 km během jednoho týdne na tom nic nezměnilo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
O3RS mi tolik nevadil. Ale vadil mi v S3/SQ5, Cupře a i v GolfuR, kde je seřízlý ještě víc...zvyká se mi na to blbě, protože je to nepraktické.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tam jsem to jenom fotil. A takhle neudržovaná je půlka republikynoveautičko píše:To neudržovaný okolí kolem garáží je asi v Brně,co?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
d1.8t píše: Ve stříbrný pěknej sleeper.
Myslím, že je vždy lepší překvapit než zklamat Barvu jsem dost dlouho řešil, pak jsem došel k názoru, že se jedná o poměrně rychlou limuzínu střední třídy, ne sporťák, tak proto jsem tak volil.
Myslím, že je vždy lepší překvapit než zklamat Barvu jsem dost dlouho řešil, pak jsem došel k názoru, že se jedná o poměrně rychlou limuzínu střední třídy, ne sporťák, tak proto jsem tak volil.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Uvidím, ale mám obavu, že si taky nezvyknu. Nezbyde nic jiného, než koupit kulatý a vyměnit. Něco to bude stát, ale zase držíš to v ruce denně, tak proč ne. A mám obyčejný volant bez multifunkcí, tak to zase nebude majlantmmira píše:mě teď v Cupře neskutečně otravoval. obvykle si na nové věci zvykám relativně rychle, na tohle asi ne. ani 2500 km během jednoho týdne na tom nic nezměnilo.
- noveautičko
- Pan Řidič
1. Nikdo si nevybere takové místo na chlubení
2. Tohle není střední třída
ale jinak pohoda..
2. Tohle není střední třída
ale jinak pohoda..
Já si to místo vybral, že tam nebyli čumilové a šlo mi o auťák, ne krajinky. Ale slibuju, polepším se Těch kritérií mezi nižší střední, střední a vyšší střední je tolik, že v tom je pěknej guláš. Já to vidím jednoduše malá auta, střední auta a velká auta, tak to bylo, je a bude
- noveautičko
- Pan Řidič
Časem na to přijdeš..
mhm, no a vono to neni ani "limuzina" ...
duratec_he-&-sigma_163kw-i4-32v_retaz-&-remen_sedan-&-hatch_moondust-&-blazer_2008-&-11
noveauticko: Na nic nemusím přicházet, vím, co kupuji Jo a na straně 63 jsem uložil novou fotku, když se ti nelíbilo industriální okolí
rofek: No dobře, v techničáku je sedan
rofek: No dobře, v techničáku je sedan
Naposledy upravil(a) jerry dne pát 07 srp 18:10, celkem upraveno 1 x.