BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od Vrooom »

Jo je to jen vybava, komplet mpacket, kola, i-drive a specialni barva interieru a mozna i karoserie, navic po-FL, ale je nejkrasnejsi :-D ...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

spectral: zajimave info. BMW ma s temi slabymi stabiky nejakou uchylku - mi stacilo na M3 vymenit prave stabilizatory, pak nahradit par silentbloku bud za plast nebo za uniball a poladit geo a i na standardnich pruzinach (dost mekkych) a tlumicich se to chova paradne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

mmira: Ano, je to tak. Silentbloky taky přitvrzuju - zatím na zadní nápravnici (rear subframe), a to nikoliv výměnou za M silentbloky nebo plastové, ale pouhým vyztužením vsunutím plastových vycpávek (http://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=875885).

Btw, jsi si jistý, že v servisním menu je i teplota oleje? Voda je tam určitě, ale olejem si nejsem jistý. Která položka?
:ar!
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ja si to nepamatuju presne, ale mam pocit, ze na e91 tam nekde byla. ale je pravda, ze uz v te dobe jsem si hral s OBD pripojenim, tak jsem to mozna cetl z toho
Autoforum.cz
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Spectral píše:mmira: Ano, je to tak. Silentbloky taky přitvrzuju - zatím na zadní nápravnici (rear subframe), a to nikoliv výměnou za M silentbloky nebo plastové, ale pouhým vyztužením vsunutím plastových vycpávek (http://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=875885).
neco takoveho se dela na M3 tez, jen ne na kleci difu, ale na vlecnych ramenech. tam je takovy velky kus gumy, ktery cestuje sem a tam uz od nova a po relativne kratke dobe se ta guma rozpadne. pak ma clovek pod zadkem vlajici hadr a ne sportovni auto. tam ja nechal dat unibally a konecne presne vim, co se na zadi deje.
Autoforum.cz
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

Já plánuju instalaci buď těch M3 RSFB nebo těch Whitelines, ještě nevím. Ony ty M3 jsou prej obtížný na instalaci; doma to nezvládnu (dá se to, ale je potřeba nějaký bushing tool) a o dobrém BMW shop v okolí nevím. Tak uvidim. Každopádně se ta užvejkanost v zatáčkách po instalaci coilovers zlepšila. Jen mám problém se stabilitou ve vysokých rychlostech - nad 160 na rovném úseku cesty auto prostě uhne najednou doleva nebo doprava.

BTW, ta Limitied Sport Edition verze má kola Motorsport 216 původně z 320si, miro.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

pravda 320si je melo, ale urcite byly v nabidce i jako obecne volitelne prislusenstvi.

instalace coiloveru opravdu leccos resi, ale neni samospasitelna. bez stabiku a vyztuzeni pruzmych casti podvozku to neni ono
Autoforum.cz
doriftonigga
Pan Řidič

Jj, to byly. Pravda. S nebo bez nápisu BMW Motorsport. :)

To jo, pravda... Akorát to leze do peněz. Člověk vymění jednu věc (gumy) a už se to veze. Pitomý BMW. :D

Ale teď je to fakt o dost lepší. Už já i auto tolik netrpíme na tankodromech.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Tak zítra bych snad opět mohl vyjet s bramborem.... podvezek opraven a geometrován, fčíl sa michal hrabe v sání (plánovaná výměna 2x DISA atd. a hlavně - tím, že je sáí dole, je přístup k temu posratému EGRu, takže budeme blindovat, konečně....

Yede to! :x

Zablindovaný EGR (pléšek s malinkou dírkou uprostředka) sa neprojevil rozsvícením palubky resp. spadnutím do nouzáku.... ^:)^

Bohužel ani se zablindovaným EGRem a vyměněnýma bebechama na sání ta zapeklitiost s nepadajícíma otáčkama nezmizela.... škoda no... :(
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
doriftonigga
Pan Řidič

pavproch píše:
pavproch píše:Tak zítra bych snad opět mohl vyjet s bramborem.... podvezek opraven a geometrován, fčíl sa michal hrabe v sání (plánovaná výměna 2x DISA atd. a hlavně - tím, že je sáí dole, je přístup k temu posratému EGRu, takže budeme blindovat, konečně....

Yede to! :x

Zablindovaný EGR (pléšek s malinkou dírkou uprostředka) sa neprojevil rozsvícením palubky resp. spadnutím do nouzáku.... ^:)^

Bohužel ani se zablindovaným EGRem a vyměněnýma bebechama na sání ta zapeklitiost s nepadajícíma otáčkama nezmizela.... škoda no... :(
Jaký nepadání? Mně to dělá při přeřazování v otáčkách nižších než zhruba tři tisíce. A reakce na plyn při stání jsou taky mizerný, ale když jedeš meziplyny, tak je to v pohodě.
Odpovědět