jak (ne)prevratit auto
jak (ne)prevratit auto
za jakych situaci se auto prevrati?
proc nekdy jde do smyku a nekdy prave pres tu strechu.
co na to ma vliv?
co bych musel vyvadet, abych prevratil bezny rodinny kombik(rekneme treba octavii).
Lze auto prevratit v beznem provozu lehce akcnejsi jizdou bez zapricineni napr. vjetim casti auta do prikopu a pod.?
je bezpecne pouzivat rucni brzdu v zatacce na suchem asfaltu?
dekuji za odpovedi
proc nekdy jde do smyku a nekdy prave pres tu strechu.
co na to ma vliv?
co bych musel vyvadet, abych prevratil bezny rodinny kombik(rekneme treba octavii).
Lze auto prevratit v beznem provozu lehce akcnejsi jizdou bez zapricineni napr. vjetim casti auta do prikopu a pod.?
je bezpecne pouzivat rucni brzdu v zatacce na suchem asfaltu?
dekuji za odpovedi
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Re: jak (ne)prevratit auto
No běžný kombík se jen tak nepřevrátí. Pokud bys ho chtěl převrátit, tak bys musel mít fakt velkou smůlu, jet rychle, hodit auto do smyku a narazit přitom kolama do obrubníku, ale i přes to, nemáš zaručeno, že auto převrátíš.
Co se týče používání ruční brzdy na asfaltu, pokud ti envadí, že tím libově kurvíš gumy, tak to dělej
Co se týče používání ruční brzdy na asfaltu, pokud ti envadí, že tím libově kurvíš gumy, tak to dělej
2.0i 107kW
2.0i 107kW
Pokud si ale nešyka, tak není problém převrátit auto i v pár km/h rychlosti
2.0i 107kW
drobný dotaz - umí ruční brzda běžně na asfaltu zablokovat zadní kola ?
páč mi asi kola nezablokuje, a přitom na STK žádné výhrady neměli
Umí umí, ale musíš za to škubnout pěkně silněVana píše:drobný dotaz - umí ruční brzda běžně na asfaltu zablokovat zadní kola ?
2.0i 107kW
[quote="Vana"]drobný dotaz - umí ruční brzda běžně na asfaltu zablokovat zadní kola ?
páč mi asi kola nezablokuje, a přitom na STK žádné výhrady neměli[/quote
mam ted treti auto a ani u jednoho to na suchem asfaltu nejak kola nezablokovalo
páč mi asi kola nezablokuje, a přitom na STK žádné výhrady neměli[/quote
mam ted treti auto a ani u jednoho to na suchem asfaltu nejak kola nezablokovalo
odpoji se u awd pri zatazeni rucky zadni nahon? aspon u nekterych typu evo, sti?
jezdím pod své možnosti a jsem ovce