BMW Divize
Re: BMW Divize
xdrive - to je to kurvitko, ktere obcas rozseka pulku auta?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Naštěstí si za to můžeš při nákupu auta ještě připlatit
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
nemám vás ráth...
Courtesy of Mick and his melody bojz
Courtesy of Mick and his melody bojz
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dá se smíchat olej Castrol Edge 5W30 s Castrol Edge 10W60, potřebuji dolít cca 0,5 l do cca 6 l oleje chvíli před výměnou?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
-
- Spolujezdec
Beny Klidně to tam nalej. Jestli to máš na měsíc, tak je i friťák lepší než nic.
Dnes jsme to zkusil, fajn, teda moc jsme tomu nedal, je tam par horizontu a kdyz jsem nevedel co je za nema tak se moc valit nedalo. Nejvic jsme se tesil na cast za Petrovicema smerem na Sternberk a ona byla ta cesta tak rozjebana ... :-/mmira píše:Dolany - Jivova - Hranicne PetroviceVrooom píše:Kde se povozit v aute okolo Olomouce krome ecce?
Je přínosem stát se členem BMW klubu? Koupil jsem Z4, dostanu se tam k podrobnějším technickým informacím, návodům a radám, než jsou běžně přístupné ve fóru?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .