BMW Divize
Re: BMW Divize
Prosím Tě kdopak je to ten tvůj servisák? Hledám v okolí Rožnova někoho spolehlivého a kdo ví, co dělá. Zatím nevím o nikom, na koho by bylo fakt spoleh. Klidně do SZ, díky!pavproch píše:dyž sem s tím před chvílí vyjal na vlek, taxem vlez podto (naroozdíl od fčerjší odtahovky tahle to umožnuje...) ty woe, tam je posekáno.... poloosa rozšklebená, kosti homokinetáku na šrot, těhlice orvaná jak samica, tyčka stabíku do pravýho vikle, stabík pokroucenej jak paragraf.... ty woe...
michal to v pondělí rozebéře (já du ešče aji zítra aji v pondělí tady v pilzni na šichtu) a uvidíme, co všecno šlo do řiti... co ví, ža ale udělám i zrcadlově levou stranu....
Ain´t nobody got time for that
-
- Pan Řidič
A já zas někoho v Královehradeckym regionu.
pavproch píše:tak brambor (doufejme dočasně) doyezdil.... neska sem měl delší služebku, ráno SK, potem nach pilseň... až do města piva to ovšem brambor nedal.... před spáleným poříčím zničehonic PP kolo vydalo soustružnický zvuk, pak v něm křáplo jaxfiń a pak to zatřepalo celým autem.... homokineťák šel na vzduch a vzal s sebou fšecko okolo.... kurwa!....
Tak materiál z autorizáku po slevě bude za 37 bez DPH, + odtah zez Pilzně + práce dvorního mechanika Michala, to bude sedumdestka jak vyšitá.... chjono...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
v pomeru ti to vychazi furt lip nez ma oprava nesviticiho xenonu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tak ešče raz....
pavproch píše:milánkové, nezapomeňte, že to je služební přibližovadlo (a firma mi sídlí vlastně v horách) a zároveň přemistovadlo pod/na ZIMNÍ kopce....
kura, nechte už teho, nebo sa na vás nazlobím...