Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
Tak jsem se na ten RR ptal a je pořád v servisu v Drážďanech a chce novýho, toho starýho nespolehlivýho už nechce vidět.
To se nedivím, co s nim bylo? To musela bejt "super závada", když na to tak ldouho nemůžou přijít.northwind píše:Tak jsem se na ten RR ptal a je pořád v servisu v Drážďanech a chce novýho, toho starýho nespolehlivýho už nechce vidět.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dyť je to jenom "prekabátená" 7er...co na tom můžou zkoumat?northwind píše:Tak jsem se na ten RR ptal a je pořád v servisu v Drážďanech a chce novýho, toho starýho nespolehlivýho už nechce vidět.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Možná přehazujou karoserii na jinou sedmuřidičBOB píše:Dyť je to jenom "prekabátená" 7er...co na tom můžou zkoumat?northwind píše:Tak jsem se na ten RR ptal a je pořád v servisu v Drážďanech a chce novýho, toho starýho nespolehlivýho už nechce vidět.
OT: Kort = zvlášť? ... to se píše kór (z němčiny gar). Podobně jako holt (halt), nebo furt (fort).Prdola píše:Kort, když se k nim majitel nechová úplně jak by měl...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Dík, polepším seShr3k píše:OT: Kort = zvlášť? ... to se píše kór (z němčiny gar). Podobně jako holt (halt), nebo furt (fort).Prdola píše:Kort, když se k nim majitel nechová úplně jak by měl...
Rok 2014: Škoda 7.nejprodávanější značka na německém trhu, vlastně 1. z aut vyrobených mimo D, protože před ní byla jen VW, BMW, Mercedes, Audi, Opel a Ford.
Únor 2015: Octavia 6.nejprodávanější auto na německém trhu
Únor 2015: Octavia 6.nejprodávanější auto na německém trhu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tady je vidět, jak český wohnout preferuje zátah vocpodu a jízdu za hubičky.... v první desítce JEDEN sazomet, a to ešče na čestném devátém místě....
šaňo z Profesinálov to má tiež.... debilioza....
šaňo z Profesinálov to má tiež.... debilioza....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi robil spolocnost tento "zazrak"... a ten zvuk...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- noveautičko
- Pan Řidič
To je snad nějakej tříhrneček..