Hlídka MP přistihla 64letého muže jak neoprávněně parkoval na místě vyhrazeném pro invalidy. Přijel se Škodou Felicia bez platné technické kontroly a sám s platnou blokací řidičského oprávnění. K tomu mu v krvi proudilo 2,05 ‰ alkoholu.
Muž dostal zákaz usednout za volant a byl vyzván, aby se druhý den po vystřízlivění dostavil na PČR.
Senior se druhého dne ke strážcům zákona vydal, v pravé poledne byl přistižen kdy řídil stejný vůz a výsledek jeho dechové zkoušky byl tentokrát 2,07 ‰ alkoholu.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Vazne bych se chtel dozit toho, kdy se konecne nalezne ucinny zpusob jak s takovymi individui zachazet…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
ucinny sposob nasli mozno slovaci, vcera u nas prebehla sprava ze typek iduci z festivalu nafukal 0,22 a potom 0,15 promile a za to pokuta 1300e a 2 roky ban neschvalujem chlast za volantom ale to je dost krute na taku hladinu
http://www.novinky.cz/krimi/375470-slov ... -poli.html
nejvíce mě zaujalo renault fluence a 200km/h ? tak jsem nahlédl do ceníku a varianty jsou 110k a 115k, maximálka 185
nejvíce mě zaujalo renault fluence a 200km/h ? tak jsem nahlédl do ceníku a varianty jsou 110k a 115k, maximálka 185
Pravda vyděsí
To víš, rybáři
Ale jinak asi naplánovaná akce, to by byla příliš velká náhoda, taková nálož.
Ale jinak asi naplánovaná akce, to by byla příliš velká náhoda, taková nálož.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Pan Řidič
Tak dřív se prodával (a na některejch trzích možná ještě prodává) Flujenc dvojlitr, kterej by se na 200 km/h měl rozhoupat. Ona i ta šestnáctka se asi z kopce rozdovádí na 200 tacho a fízli a sdělovací prostředky používají tachorychlost, ať je ta senzace ještě o kousek senzačnější.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brus: taky jsem na to koukal... Navíc bych si už asi ve 180kmh pěkně káknul...to auto nevyniká příliš jízdníma vlastnostma
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No jo pyčo...tak se zkus s kamiónem rozjet...aneb profík opět v akci:
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=375622&sId=&mId=
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=375622&sId=&mId=
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tohle jsou skutky po kterych by mel byt dotycnemu mimo jine odebran RP dozivotne, protoze jeho usudek je na bodu mrazu. Jednak jdou ty zavory nadhodit a i kdyby ne, prorazit si cestu desetitunovym kamionem je jaksi pokus o reseni cislo jedna.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Neskutečné
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT