BMW Divize
Re: BMW Divize
tady v CZ jsou pravděpodobně jen dvě f8x s 6MT - bondova ///M3 a v Prase jedna ///M4....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tie gt bmw su mega hnusne, oproti elegantnemu sedanu je to poriadny kontrast. Sedany e46 a e90 su podla mna vrchol dizajnu co sa tyka celkoveho tvaru auta. Pre mna zla sprava lebo to znamena ze za par rokov jazdenky budu len tie ogrcane gtcka
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
tak tak...320xda GT, bude proste modla
Ale za toto sa BMW neda upriet pochvala, aj napriek syntaku z radia...
Lexus IS-F vs. BMW F80 M3
Ale za toto sa BMW neda upriet pochvala, aj napriek syntaku z radia...
Lexus IS-F vs. BMW F80 M3
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Koukam ze to moje bude za chvili sberatelskej koutekpavproch píše:tady v CZ jsou pravděpodobně jen dvě f8x s 6MT - bondova ///M3 a v Prase jedna ///M4....
Btw nedavno jsem vezl dost ostre jednoho znamyho a ptal se co to mam za převodovku, ze to tak hladce a rychle radi a to se vozil F430 scuderia i nejakym okruhovym lambem... malem ego prorazilo karbonovou strechu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Byl nevidomý nebo ještě nikdy nebyl konfrontován s konceptem manuální převodovky?:-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Nikdy nevidel tak brilantni razeni u cehokoli automatickyho
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
potvrzuju, bond je věrným dvojčetem -pj- .... dyž s jedním nebo druhým jedeš, zavřeš oi a zacpeš si uši, tak podle pohybu auta nepoznáš okamžik řazení... beze srandy...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja si rikal procs zaviral oci, myslel sem ze usinas
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
No to jsem pochopil, ale až pavproch do toho vnesl světlo informací, že si spolujezdci zavírají oči automaticky, proto nevidí kvedlající pravou ruku a páku s nakreslenou kulisouBond007 píše:Nikdy nevidel tak brilantni razeni u cehokoli automatickyho
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Mám dotaz:
1. jak bezpečně poznám, že Z4 má přípravu na hardtop?
2. dá se nechat dodělat tato příprava a cca kolik to koštuje?
3. má smysl hardtop pořizovat?
Díky za odpovědi.
1. jak bezpečně poznám, že Z4 má přípravu na hardtop?
2. dá se nechat dodělat tato příprava a cca kolik to koštuje?
3. má smysl hardtop pořizovat?
Díky za odpovědi.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .