Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
+1
radeji 130i lpg nez treba 123d, ne?
radeji 130i lpg nez treba 123d, ne?
eeee, raději fobiju 1.4TDI než 130i fplynu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vlastně ne, lépe 130i fplynu a hned trvale a úplně odplynit...
V průměru to vychází na 3kč/km spolu s pár kapkama benzínu na starty a tak.. debata o plynu patří jinam a přesně tak, jako by si někdo nedal do BMW plyn, já si radši dám do BMW V8 plyn, než jezdit v nějakym podautě..takhle to aspoň mužu jako student nadstandardně servisovat a mám super svezení, jiný názor nikomu neberu, sám taky plyn uplně nezbožňuju
tak, 100 soudruhů, 101 chutí.... a tak to ma byť
Ale namontovat kompresor se muze, ne?
Souhlasím s pavprochem, že zplynovat skvorné R6, V8 či V12 je zvěrstvo. Já nejazdím cca 65 tis. km ročně a po třech letech ježdění s 30i se spotřebou 10l N98 jsem řešil co dál - jak snížit náklady. Zplynovat E92 se mi opravdu nechtělo a diesely mi taky nevoní. Vzhledem k tomu že 90% mých jízd je nuda po dálnici, tak jsem si pořídil Golfa CNG, kde jsou náklady asi třetinové - cca 1kč/km (bez DPH), je to tiché, 150-160 na tempomat to jede... E92 jsem si nechal jako druhou hračku na víkendové ježdění. Ale to už je zase na každém, jestli se chce bavit při každém km, jak tady jednou psal bond, nebo jestli preferuje daily a víkendovku.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
LPG, případně CNG je dnes pro motor menší prznění, než BA s povinnou příměsí biobabiše.....
Nehledě na velmi důležitý faktor nepodpoření MinFin téhož pána odvodem řádově menší DPH...
Nehledě na velmi důležitý faktor nepodpoření MinFin téhož pána odvodem řádově menší DPH...
MG - radost až na kost.
a proto je třeba do R6 lít enem Maxx100 nebo vervu, které místo agenta bureše obsahují etbe
Můj kolega měl relativně nedávno (podle něj výborný) nápad, že si koupí zánovní M3 a zplynuje jí...... Po krátké diskuzi "Ty jsi se nakompeltku zbláznil?" to přehodnotil a začal shánět 550i E60....