Octavia III

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: Octavia III

Příspěvek od mmira »

mě teď v Cupře neskutečně otravoval. obvykle si na nové věci zvykám relativně rychle, na tohle asi ne. ani 2500 km během jednoho týdne na tom nic nezměnilo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

O3RS mi tolik nevadil. Ale vadil mi v S3/SQ5, Cupře a i v GolfuR, kde je seřízlý ještě víc...zvyká se mi na to blbě, protože je to nepraktické.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

noveautičko píše:To neudržovaný okolí kolem garáží je asi v Brně,co?
Tam jsem to jenom fotil. A takhle neudržovaná je půlka republiky :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

d1.8t píše: Ve stříbrný pěknej sleeper.

Myslím, že je vždy lepší překvapit než zklamat :D Barvu jsem dost dlouho řešil, pak jsem došel k názoru, že se jedná o poměrně rychlou limuzínu střední třídy, ne sporťák, tak proto jsem tak volil.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

mmira píše:mě teď v Cupře neskutečně otravoval. obvykle si na nové věci zvykám relativně rychle, na tohle asi ne. ani 2500 km během jednoho týdne na tom nic nezměnilo.
Uvidím, ale mám obavu, že si taky nezvyknu. Nezbyde nic jiného, než koupit kulatý a vyměnit. Něco to bude stát, ale zase držíš to v ruce denně, tak proč ne. A mám obyčejný volant bez multifunkcí, tak to zase nebude majlant ;)
noveautičko
Pan Řidič

Příspěvek od noveautičko »

1. Nikdo si nevybere takové místo na chlubení
2. Tohle není střední třída
ale jinak pohoda.. :D
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Já si to místo vybral, že tam nebyli čumilové a šlo mi o auťák, ne krajinky. Ale slibuju, polepším se :D Těch kritérií mezi nižší střední, střední a vyšší střední je tolik, že v tom je pěknej guláš. Já to vidím jednoduše malá auta, střední auta a velká auta, tak to bylo, je a bude ;)
noveautičko
Pan Řidič

Příspěvek od noveautičko »

Časem na to přijdeš.. ;)
rofek
Autoškolák

Příspěvek od rofek »

mhm, no a vono to neni ani "limuzina" ... ;)
duratec_he-&-sigma_163kw-i4-32v_retaz-&-remen_sedan-&-hatch_moondust-&-blazer_2008-&-11
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

noveauticko: Na nic nemusím přicházet, vím, co kupuji ;) Jo a na straně 63 jsem uložil novou fotku, když se ti nelíbilo industriální okolí :)

rofek: No dobře, v techničáku je sedan ;)
Naposledy upravil(a) jerry dne pát 07 srp 18:10, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět