BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Jaaaak ze necitelna?! Mobius to umi, nutno pustit 1080p...i8 bola z Praglu...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Po návodu (děkuji ) už jsem to přečetl. Prostě jsem ve videu slyšel slovenčinu, viděl banner na slovenského zeléného sráče (Alza.sk) a tak jsem čekal žilinskou i8.
Takže první field-report (200km okreskama, bení, čili často redline a travel "function for very experienced driver" "on"...
a) Zadní kotouče Cquence zajety, brzdí to líp, je to krapet hlučnější a vůbec.... vypadá to na autě líp....
b) Podložky: měl sem strach (kdesyk sem to čet), aby nezapříčiňovaly chvění ve veolantu a ... ne... je to OK až někam ke 170kmph... jo, mmira měl pravdu, auto se o nepatrný kousek posunulo směrem k nedotáčivosti,a le fakt enem o fous, až k limitu je nadále neutrální a na limitu je ta přetáčivost ještě menší než byla předtím (ale furt je to PŘE- nikoli NEDO-táčivé)
C) co měl ale Chuck parvdu, je neuvěřitelný efekt na tlumení/pružení - auto je výrazně, ale výrazně méně "drncavé", přitom ale bez jakéhokoli zhoršení sportovního charakteru tuhého podvozku či jízdních vlastností....
Sumář: velmi doporučuju....
a) Zadní kotouče Cquence zajety, brzdí to líp, je to krapet hlučnější a vůbec.... vypadá to na autě líp....
b) Podložky: měl sem strach (kdesyk sem to čet), aby nezapříčiňovaly chvění ve veolantu a ... ne... je to OK až někam ke 170kmph... jo, mmira měl pravdu, auto se o nepatrný kousek posunulo směrem k nedotáčivosti,a le fakt enem o fous, až k limitu je nadále neutrální a na limitu je ta přetáčivost ještě menší než byla předtím (ale furt je to PŘE- nikoli NEDO-táčivé)
C) co měl ale Chuck parvdu, je neuvěřitelný efekt na tlumení/pružení - auto je výrazně, ale výrazně méně "drncavé", přitom ale bez jakéhokoli zhoršení sportovního charakteru tuhého podvozku či jízdních vlastností....
Sumář: velmi doporučuju....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
sa tu riesila Z4 coupe. Ja som prednedavnom jednu kupil, obyc. 3liter, ale automat. Mam to ako daily driver, auto je prekvapivo dobre pouzitelne. Je to vsak hodne udrncane, ani nie tak gumami s profilom 40 a 35, ale tym, ze to ma kratucky razvor. Runflaty som odtial vyhodil, je to lepsie jazdenie, ale zase boli preciznejsie, okamzita odozva pri zatoceni. Zabavne to je, chodim s tym sem tam na Pezinsku babu - ale vykon to nejako extra nema, ze by to islo zadkom do smyku na povel to ani nie. Automat - kto to bude mat len ako vikendovku, tak by som zostal pri manuali, ale ten automat je prekvapivo dobre pouzitelny, neprekaza ani pri ostrej jazde. Spotreba - ta ma uprimne prekvapila, cakal som, ze to bude menej. Normalne jazdenie mam za cca 12-12,5l.
No ja o jedne uvazuji, ale momentalne mam spis strach vubec neco koupit, z ruznych tutorialu jak koupit ojetinu jsem dostal panicky strach z exekuci, zastav, leasingu ... A premyslim jestli neni lepsi mit na zabavu jen kolo ...
Spotreba je docela velka, co jsem sjizdel spritmonitor, tak tam lidi jezdi okolo 10.
Spotreba je docela velka, co jsem sjizdel spritmonitor, tak tam lidi jezdi okolo 10.
Vroom: Na Spritmotor jsou samí šetřílci. 12-13 je normální spotřeba N52B30.
Jn musi se pracovat s vahou a auto do smyku hodit ...zandome píše:Zabavne to je, chodim s tym sem tam na Pezinsku babu - ale vykon to nejako extra nema, ze by to islo zadkom do smyku na povel to ani nie.
po ty posledni zatacce malem nestihal tocit kormidlem
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Trochu smutna realita...na SVK sa za ostatneho polroka predalo viac 3GT ako obyc sedanov...z toho jeden s manualom a jeden s benzinom (aspon ze 335i)...
1x M3 a 2x M4, vsetky s AT...
1x M3 a 2x M4, vsetky s AT...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...