Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od pavproch »

Já už asi 8 let mám v Kolárovicach 22:45 fotku (kilodeset).... nikdy nic nepřišlo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak jsem projel 1/2 Itálie a nepotkal jsem ani na okresce a ani na dálnici jediného policajta. Krom stacionárů ani jeden radar. A co je nejdivnější, že jsem nepotkal jedinou nehodu a dokonce ani silnice nejsou posety mrtvolama... Někde bude asi chyba...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

d-fens na themu policejní šikany na cestách a jejích výsledků.... jak jinak než zase trefně do černého... ^:)^
V celostátním měřítku se nalezlo hned dvanáct spoluobčanů, kteří se zabili i přesto, že je to zakázané a hrozí za to pokuta. Ani tresty za propadlou lékarničku jim nezabránily, aby se stali účastníky smrtelné nehody, což vnímám jako akt bezprecedentního sobectví a okázalé pohrdání policejní prací. Někteří přitom natruc a jako výsměch policii volili zcela obskurní způsoby smrti, například tento elektrický jezdec nebo moron na jízdním kole, který u jihočeských Borovan vjel do odstaveného kamionu, protože se při sjíždění kopce nekoukal před sebe. V médiích se ozává skuhrání, že dvanáct mrtvých je přece hrozně moc, a já se ptám - jak je to možné? Vždyť přece probíhala akce X, do které se zapojily tisíce policistů!
celé tu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

řidičBOB píše:Tak jsem projel 1/2 Itálie a nepotkal jsem ani na okresce a ani na dálnici jediného policajta. Krom stacionárů ani jeden radar. A co je nejdivnější, že jsem nepotkal jedinou nehodu a dokonce ani silnice nejsou posety mrtvolama... Někde bude asi chyba...
Ja projel velkou cast Rakouska a 4 nehody na 300km.. ale policajty sem nevidel ani jedny, jen v CR vyjezdovku k nehode na Dolnim Dvoristi, kde se bouralo docela osklive a par hlidek po ČB co brali namatkove
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Zlínský passat dneska chytal na začátku obce Spytihněv...pirát to asi přišlápl na výjezdu :D
Protector II 950Mcz

PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Tak až do vcerejsiho večera jsem měl za to, že bílá barva se mezi interceptory nevyskytuje. Z omylu mě vyvedla posádka bílého superbu 1SZ ????, kterou jse potkal těsně před Prahou.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Ten superb bylb v poslední dodávce dálničních speciálů
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

mmira: asi pozorně nečteš moje posty :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nj, pozde bycha honiti. nejhorsi na tom je, ze jsem si na jejich urovni zpomalil, mrkl, jenze ne dukladne. ta bila me zmatla, navic bylo sero, prd jsem videl. a samo jsem si jich hned vsiml, ze se za me povesili, ale v tu chvili uz meli zmereno.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

mmira píše:nj, pozde bycha honiti. nejhorsi na tom je, ze jsem si na jejich urovni zpomalil, mrkl, jenze ne dukladne. ta bila me zmatla, navic bylo sero, prd jsem videl. a samo jsem si jich hned vsiml, ze se za me povesili, ale v tu chvili uz meli zmereno.
A vysledek? Tenhle web doufam znas: http://www.30kmh.cz/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět