Levná zábava

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Flegy
Adept autoškoly

Re: Levná zábava

Příspěvek od Flegy »

Tak Impreza je jeden z mých zatím nesplněných snů, ale s tímhle rozpočtem mi to nezní jako nejlepší nápad, plus i když mám řidičák přes 10 let, nemám takové sebevědomí abych si myslel že dokážu schopnosti rezy využít tak jak si to auto zaslouží. O něčem s vrtulí přemýšlím hodně, ale tady v ČR to bude stát hodně času a úsilí najít nezprzněný kus. Ale rozhodně tuhle možnost nevylučuju :)

A Ignis sport, co to k***a je? :D Jakože vypadá to na zajímavej balík srandy, ale rozhodně by mě tohle nenapadlo. Možná stojí za úvahu...
Sklenka
Autoškolák

Příspěvek od Sklenka »

Zmíněná atmosférická réza má dvoulitr 118, později 125 koní. Co nenažene na rovině dohoní v zatáčkách :) ... na awd.cz jednu prodávají, abys měl předdstavu co to stojí... Jen ten jejich kus už taky kovomorkuje... Zhlediska servisu žádná láce. Vše sehnatelný... Místo sériovejch kotoučů a desek jsem třeba pořídil lepší, 60% brzdy z GT (dvoulitr turbo 211hp) za 5 tisíc...
Flegy
Adept autoškoly

Příspěvek od Flegy »

No, rozhodně bych jí úplně nezamítal, ale stejně to asi nebude ono. Nemám sice celkem problém věnovat auto něco navíc, ale práce s kitem a bruskou mě zas tak moc nebaví. Jít do toho s vědomím že jí budu rok drtit a pak zaparkuju ve šrotu, proč ne, ale já plánuju si to auto nechat aspoň 3-5 let.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

s ignisem sport bude vyrazne vetsi zabava nez se zminovanou imprezou. uz jen kvuli jeji nedotacivosti a lennosti.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Ignis sport je velmi blízko swiftu sport - asi o trochu pomalejší, ale nic zásadního. To auto je živel jako prase - takový juniorský ctr. Je to 1.5 atmosféra se super reakcema (cca 930kg na 110koní), to se nedá srovnávat s podobně výkonou, ale těžkou a neefektivní (z pohledu ztrát) awd.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

S Compactem se da taky poradne vyradit, ale s timhle rozpoctem nevim...
Flegy
Adept autoškoly

Příspěvek od Flegy »

Jo, koukat s timhle rozpoctem po BMW je trochu riziko, ale postestit se muze. Ignis vypada fakt lakave, ale obavam se ze jich bude tak asi pet v cele republice :D Btw co takhle produkce Fordu, konkretne Focus I nebo Mondeo ST200?
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Ignise jedině v německu - koukni na mobile.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Flegy
Adept autoškoly

Příspěvek od Flegy »

Uz jsem koukal na mobile i autoscout a situace plus minus podobna, navic pri mem rozpoctu bych se musel domluvit s nekym kdo tam pojede ve velkem aby mi to auticko hodil do kufru, jinak to budou neprimerene naklady.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jo, nějakou energii asi budeš muset vynaložit, aby to v tomhle rozpočtu dopadlo... Ale není to nemožný.

Případně C2 VTS, ale tam taky budeš muset přitlačit (zas je o dost mladší, ale nebude s ním taková sranda):
http://www.sportovnivozy.cz/64145-citro ... s-slavicin
http://www.sportovnivozy.cz/66256-citroen-c2-vts-16i
Odpovědět