Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
tež sem an tu cifru koukal jak sysel...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No to nebyla narážka na majitele, ale na naše šikovné bazaristy.řidičBOB píše:asi v žádném Jak praví klasik: každé ráno se vzbudí nějaký blbec...a kavky už se o něj perou
A dodal bych: Podle sebe, soudím tebe...
Naposledy upravil(a) Beny9700 dne pát 26 čer 12:53, celkem upraveno 1 x.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Proto je to pro bazaristy ideální auto ...Brus píše:tvl to je 80tkm ročně.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Přesně!!!řidičBOB píše:u nás ve firmě makáme!
Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to byl dneska vyzvednout: B8 variant 140kW DSG.
Musím říct, že se opakoval pocit ze Superbu3 s tím samým motorem - je to ukrutně přiškrcené a zdechlé Snad se to po zajetí zlepší, protože jinak: zlatá 1.9TDI PD v jakékoliv variantě! Pak mne trošku nepříjemně překvapily dvě věci: i přes venkovní teplotu kolem 30, byl motor mo nastartování velmi jadrný a hlučný. Hluk odněkud od zadní nápravy, do auta s ceníkovou cenou skoro 1,2mio, prostě NEPATŘÍ!
Samozřejmě, že v době, kdy se každý předhání, který že to HD displej je lepšejší, je rozlišení Activ info displeje tragické Když tedy opomeneme letargické reakce na změnu grafiky nebo občasné lagování... ...a tohle mne samozřejmě rozsekalo úplně
Musím říct, že se opakoval pocit ze Superbu3 s tím samým motorem - je to ukrutně přiškrcené a zdechlé Snad se to po zajetí zlepší, protože jinak: zlatá 1.9TDI PD v jakékoliv variantě! Pak mne trošku nepříjemně překvapily dvě věci: i přes venkovní teplotu kolem 30, byl motor mo nastartování velmi jadrný a hlučný. Hluk odněkud od zadní nápravy, do auta s ceníkovou cenou skoro 1,2mio, prostě NEPATŘÍ!
Samozřejmě, že v době, kdy se každý předhání, který že to HD displej je lepšejší, je rozlišení Activ info displeje tragické Když tedy opomeneme letargické reakce na změnu grafiky nebo občasné lagování... ...a tohle mne samozřejmě rozsekalo úplně
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Podobne pocity som mal s par km s rovnakym motorom ale 4Motion...pocitovo to nebol velky rozdiel oproti 110kW verzii, ktora je o hodny kus lahsia a BiTDI je zas uplne niekde inde vykonovo, proste ked uz, tak uz
Ma ten variant DCC?
Ad. AdBlue maju:
Passaty
110kW 4Motion
140kW MT
140kW DSG
140kW DSG 4Motion
176kW BiTDI DSG 4Motion
Vsetky dieselove Sharany (tie to maju od zaciatku), vsetky Touaregy EU6 diesel a ponovom vsetky CC EU6 diesel, vsetky Tiguany EU6 diesel...v nich je ale capovanie uplne mega "prakticke" podobne jak v Sharane, narozdiel od Passata
Ma ten variant DCC?
Ad. AdBlue maju:
Passaty
110kW 4Motion
140kW MT
140kW DSG
140kW DSG 4Motion
176kW BiTDI DSG 4Motion
Vsetky dieselove Sharany (tie to maju od zaciatku), vsetky Touaregy EU6 diesel a ponovom vsetky CC EU6 diesel, vsetky Tiguany EU6 diesel...v nich je ale capovanie uplne mega "prakticke" podobne jak v Sharane, narozdiel od Passata
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak ono ani to bitdi s dsg a 4motionem (multivan) nejede a priserne krici..
pamatuju si, ze jsi tu resil ACC, dali ti nakonec tu verzi pro D s vetsi rychlosti?
pamatuju si, ze jsi tu resil ACC, dali ti nakonec tu verzi pro D s vetsi rychlosti?
- noveautičko
- Pan Řidič
A které auto jede a priserne nekrici?