S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
PS: Aji jednu miatku sme potkali... brus to nebyl...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neska 499,4 kilometru napříč moravskýma kotěhůlkama, napřed dolů na jih až do Kyjova, potem nasever do Mor krasu a dál až do Mohelnice a přes Libavou z5 dom.... křasa, akoráth těplo, slunko, provoz sice byla ale nijak katastrofální... potkal sem jednu brněnskou černou e89LCI, jednu miatku a jedno SL...
....a pojel jednaho "závodníka" s poštelovaným 1.9TDi ve VW bora.... někde tady bylo videjo s podobně čoudící fábijou .... to nebylo auto, to byla lokomotiva.... parní........
(na chrochták mu to jelo neskutečně, ale na zkrácenou N52 prostě neměl, no....)
....a pojel jednaho "závodníka" s poštelovaným 1.9TDi ve VW bora.... někde tady bylo videjo s podobně čoudící fábijou .... to nebylo auto, to byla lokomotiva.... parní........
(na chrochták mu to jelo neskutečně, ale na zkrácenou N52 prostě neměl, no....)
Jaj, já v Kyjově byl včera. Cesta dom přes kras okreskama nahoru až do Poličky je perfektní, samá zákruta a krásná krajina. Bohužel s MPV to není úplně jako v BMW, ale zas ten výhled.
Neska byla za se se mnú.... hodinová podvečerní vyjížďka "po jejimu" (prdprdprd do 5tisíc toček/120kmph) okolo Beskyd - tož taká letní pohoda, no...
Jinak letošní sezona se vyvíjí veskrze pozitivně, co se najetých km týče.... za tři měsíce sem už odvětroval 4000km.... a ešče 4 měsíce sou před mnou.... teda pokud už v září nenasype.....
Jinak letošní sezona se vyvíjí veskrze pozitivně, co se najetých km týče.... za tři měsíce sem už odvětroval 4000km.... a ešče 4 měsíce sou před mnou.... teda pokud už v září nenasype.....
pavproch fčíl na bmwklubu píše:Neska sem musel (soukromě) do Trenčína, taxem si v práci vzal volno a z garáže m4Zlika.... a dyžž už sem je m4Zlikem, tak kotěhůlkama (přes kopce, hory, doly) čili krásných 480km rozhicovaným létem (plus 32 je už krapet moc těplo aji v autě bez střechy s klimou puščenou na max).... a hlavně byla tam i zpět moje milovaná II/574 Ilava-Nováky (kupodivu i bez PaChů ve Valasské Belé.... )
Ooooaaachhh , krásných 200km podbeskydím.....
Optimální těplota, tlak rosný bod... aji slunko...
Optimální těplota, tlak rosný bod... aji slunko...
Neska odpoledne tři hodiny s ní... 220km, ale díky počasí a nulovému provozu nááádhera.... oderské vrch a tak... ta lipová alej za Radkovem směr Vítkov nemá chybu....
Z celou dobu sem potkal jedinou ukradenou střechu - žluťoučký Abarth 2000 tady v Rožnově... jo a pak vlastně ještě P207 s plátnem nad hlavou a .... s koulí a přívěsem (v ňom stavební míchačka betonu a síto...)
Z celou dobu sem potkal jedinou ukradenou střechu - žluťoučký Abarth 2000 tady v Rožnově... jo a pak vlastně ještě P207 s plátnem nad hlavou a .... s koulí a přívěsem (v ňom stavební míchačka betonu a síto...)
Akorát jsem vylez zpopod Afly a myslel jsem na tebe.
kupodivu sa ně nebrkalo...
Tak jsem dnes teprve podruhé letos provětral zetko a nemělo to chybu Frenštát - Rožnov - Soláň - Makov - Šance - Čeladná... I pár kabrií jsem potkal, stříbrného Boxstera, SLK a F-type i jedno Murcielago Jinak spoustu motorkářů a jeden zdržovací cyklistický závod...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI