Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Když vyrazili Hanzelka a Zikmund do Afriky, tak si původně černou Tatru honem rychle natřeli na stříbrnou
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já myslel BOBe, že do R nepůjdeš? Jsem zvědav na tvé první dojmy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já už v eRku něco najeto mám, takže první dojmy to nejsou, ale přesednout z Audi na vzduchu do tohodle, je jako za trest
Taky jsem si trošku zvyknul na >700Nm, které tady trochu postrádám
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To chapu dej vedet, muzes si zkusit 19"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska kolegovi "zdechlo" CCčko 2.0TDI 323000km/4 roky. Ani jsem netušil, kolik práce dá sehnat B8
Nakonec se povedlo - variant 140kW DSG, i vcelku slušná výbava. Tak jsem na to zvědavý...
Nakonec se povedlo - variant 140kW DSG, i vcelku slušná výbava. Tak jsem na to zvědavý...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak v kterém bazaru se objeví jako udržovaná voňavka po starším pánovi se 73 000 km?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
asi v žádném Jak praví klasik: každé ráno se vzbudí nějaký blbec...a kavky už se o něj perou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time