WAZE
Moderátor: řidičBOB
Re: WAZE
Pořád je to použitelný, se žravostí problém nepozoruju, ale při změně trasy začne čas od času načítat a mapu schová do pozadí. Pomůže až pohrozit vypnutím aplikace. A nevím, jestli se s příchodem W10 Mobile něco změní k lepšímu.
Musím pochválit zde přítomné zástupce waze, že navigace je, oproti začátkům, už dobře použitelná a opravdu reaguje na aktuální stav dopravy.
Teď už jenom doladit možnost vlastni editace POI - opravdu mě ser..e, že každý jouda zadá informační ceduli či kameru na semaforu jako radar, druhý jouda to potvrdí a už tu máme upozornění na radar - 99% řidičů netuší, k čemu slouží která kamera a proto tam pro jistotu zadá vše. Cca 2x jsem přeeditoval Prahu a za týden to bylo zase vše zpět
Teď už jenom doladit možnost vlastni editace POI - opravdu mě ser..e, že každý jouda zadá informační ceduli či kameru na semaforu jako radar, druhý jouda to potvrdí a už tu máme upozornění na radar - 99% řidičů netuší, k čemu slouží která kamera a proto tam pro jistotu zadá vše. Cca 2x jsem přeeditoval Prahu a za týden to bylo zase vše zpět
Mafel:
Dekujeme.
S temi radary si nedelej tezkou hlavu. Ja kvuli tomu nespal par noci a vyhodnotil jsem, ze nema cenu resit neco co nejde.
Nevim pod jakym jmenem jses v editoru, ale resil jsem to jiz z mnoha lidmi. Resilo se to s HQ. Dokud se nezmeni system zadavani a zamykani, jsme bezmocni.
POI nikdy nepujde - autorske prava.
Dekujeme.
S temi radary si nedelej tezkou hlavu. Ja kvuli tomu nespal par noci a vyhodnotil jsem, ze nema cenu resit neco co nejde.
Nevim pod jakym jmenem jses v editoru, ale resil jsem to jiz z mnoha lidmi. Resilo se to s HQ. Dokud se nezmeni system zadavani a zamykani, jsme bezmocni.
POI nikdy nepujde - autorske prava.
A tady ti to jde? https://www.waze.com/cs/dashboard
ja dodnes neprisel na to, jak nahlasit mobilni radar ci jinou na konkretni misto vazanou udalost. projedu kolem, zacnu lovit mobil..... no proste rozhodne to neodeslu v miste, kde je potreba.
nejaka rada?
nejaka rada?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou