Čo dalej alias univerzalny povoz do 10000€?
Re: Čo dalej alias univerzalny povoz do 10000€?
1.8tsi padlo plno a když dokážete zničit i 1.4 16V, tak bych to asi neriskoval.
Zvážil bych 2.0tdi 103kw a nechat ho posílit a udělat ovladatelnej. Ty motory se můžou prodražit oba, nafta si aspoň na něco z toho vydělá.
Zvážil bych 2.0tdi 103kw a nechat ho posílit a udělat ovladatelnej. Ty motory se můžou prodražit oba, nafta si aspoň na něco z toho vydělá.
RWD
325i priatelke a kup 130i pre seba. Zaradit spiatocku snad nebude problem naucit.
103kw, golf 6, 130tkm a zatial bez problemov a to jazdi vacsinou kratke trasy.
103kw, golf 6, 130tkm a zatial bez problemov a to jazdi vacsinou kratke trasy.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jak ze znicil, v tom som nevinne relativne
Podla vsetkeho uz pol pridrety a stacilo ho zobrat mimo mesto…
Diesel fakt prosim neeeeee, preco mi to robite…musi byt sposob ako ho udrzat pri zivote
A znicit ho mozem iba pri starte, ne? Za jazdy by prezit mal
A E46ku priatelka odmieta na svoje jazdenie po meste, ani ja ju v tom nechcem trapit a v zime cez donovaly na snehu… a 130cu ako rodinne je tiez NO GO
Proste musi to byt nieco "normalnejsie"
Ako dalsie alternativy su v hre:
Subaru Forester SG 2.0 116kW - o nieco starsie, ale potencialne spolahlivejsie, no nemame to kde servisovat, no je to uz zbytocne velky kus auta a jeho offroad vlastnosti uz su pre nas zbytocne zatial…onroad vlastnosti su lepsie/horsie ako Yeti? Yetiho mam najazdeneho dost a viem co cakat…
Subaru Impreza Wagon 2.0 R - ten samy motor ako Forest, ale mensi podoris, rovnaky problem so servisom, jazdne ale uplne inde…
Podla vsetkeho uz pol pridrety a stacilo ho zobrat mimo mesto…
Diesel fakt prosim neeeeee, preco mi to robite…musi byt sposob ako ho udrzat pri zivote
A znicit ho mozem iba pri starte, ne? Za jazdy by prezit mal
A E46ku priatelka odmieta na svoje jazdenie po meste, ani ja ju v tom nechcem trapit a v zime cez donovaly na snehu… a 130cu ako rodinne je tiez NO GO
Proste musi to byt nieco "normalnejsie"
Ako dalsie alternativy su v hre:
Subaru Forester SG 2.0 116kW - o nieco starsie, ale potencialne spolahlivejsie, no nemame to kde servisovat, no je to uz zbytocne velky kus auta a jeho offroad vlastnosti uz su pre nas zbytocne zatial…onroad vlastnosti su lepsie/horsie ako Yeti? Yetiho mam najazdeneho dost a viem co cakat…
Subaru Impreza Wagon 2.0 R - ten samy motor ako Forest, ale mensi podoris, rovnaky problem so servisom, jazdne ale uplne inde…
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Forester i Impreza jsou ve srovnani s Yetim pidi auta. Imprezu lze jako rodinnou pouzivat jen pri velke lasce ke znacce, Forester je lepsi, ale trvale s tim jezdit po meste znamena pripravit se na dlouhodobou spotrebu kolem a pres 10/100.
pokud uz to musi byt 4x4, tak snad radeji SX4, kaskai apod
pokud uz to musi byt 4x4, tak snad radeji SX4, kaskai apod
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Zaujimave…ten Forest je predsa o 30 cisel vacsie auto
A 4kola vyslovene podmienkou nie je, ale SX4 a ani Qushqos moc lakavo nevyzeraju, hlavne oba vyzeraju jak ocucany bombon
Ale Nissana skusime skuknut, nejake znamosti tam este mam…
Spotreba 10 v meste je akceptovatelna hranica, bavo ma 12
A 4kola vyslovene podmienkou nie je, ale SX4 a ani Qushqos moc lakavo nevyzeraju, hlavne oba vyzeraju jak ocucany bombon
Ale Nissana skusime skuknut, nejake znamosti tam este mam…
Spotreba 10 v meste je akceptovatelna hranica, bavo ma 12
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Yeti je taky prcek. Klame telem. Si nemyslim, ze ma az tak daleko od Imprezy kombi
Mirek
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak QQ je nezohnatelne v kombinacii 4x4, benzin a MT...a to sa nam celkom zacinal pozdavat
Ako vravim, Yetiho mam za mojich byvalych cias v Schade Wagen prelezeneho, tak viem ze velkostne akurat, hlavne vzhladom na ten podoris (mensi nez nasich Golf VII) a svoju krabicoidnost (konecne budeme moct ist do ikei ) je tam miesta dost, aj ked ano, zadne sedacky maju kratsi sedak, ale to nam neva.
Len tu konkurenciu moc skuknutu nemam, kedze tento segment mi moc vela nehovoril...
Cez vikend dame asi Tour de Bazar a uvidime
Ako vravim, Yetiho mam za mojich byvalych cias v Schade Wagen prelezeneho, tak viem ze velkostne akurat, hlavne vzhladom na ten podoris (mensi nez nasich Golf VII) a svoju krabicoidnost (konecne budeme moct ist do ikei ) je tam miesta dost, aj ked ano, zadne sedacky maju kratsi sedak, ale to nam neva.
Len tu konkurenciu moc skuknutu nemam, kedze tento segment mi moc vela nehovoril...
Cez vikend dame asi Tour de Bazar a uvidime
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne stř 24 čer 11:32, celkem upraveno 1 x.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To uz bych radsej tu 130 preFL v 5d. verzii
Ale nekupujem to sebe, ale nam a skladame sa 50:50, takze nazor opozicie musim respektovat
Edit: Impreza je len o 2 cm kratsia oproti Forestu...
Ale nekupujem to sebe, ale nam a skladame sa 50:50, takze nazor opozicie musim respektovat
Edit: Impreza je len o 2 cm kratsia oproti Forestu...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
zkusím to znova a jinak: Subu XV, mitsu ASX, golf GTI
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.