Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
cose presne stalo?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nevydrzal cestu na vychod...
Stratil vykon za doprovodu plechoveho zvuku...
Nastarovat ide, ale ten lomoz je strasny. Predbezna diagnoza je poskodena ojnica na prvom valci a taktiez bol zisteny olej pri svieckach. Bude v tom urcita suvislost. Skoncil asi na nedostatocne mazanie a tyzdne predtym bol preventivne v servise na svietiacu kontrolku mazania - tlak mal byt ok, iba chybny senzor. Na rozborku a rozobratie sa este caka, ked sa rozhodne kde sa bude konat.
Stratil vykon za doprovodu plechoveho zvuku...
Nastarovat ide, ale ten lomoz je strasny. Predbezna diagnoza je poskodena ojnica na prvom valci a taktiez bol zisteny olej pri svieckach. Bude v tom urcita suvislost. Skoncil asi na nedostatocne mazanie a tyzdne predtym bol preventivne v servise na svietiacu kontrolku mazania - tlak mal byt ok, iba chybny senzor. Na rozborku a rozobratie sa este caka, ked sa rozhodne kde sa bude konat.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Hezzzkkyyyyy! Kdyžebude další CzechRing?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Přidej další fotky, nebuď jako Svěrák ve Vratných lahvích Jj, stříbrná je dobrá, elegantní, praktická na údržbu, nerozpaluje se. Jsem rád, že jsem O3 objednal taky stříbrnku. Btw bude příští týdenřidičBOB píše:Tak už dorazil...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Pěkný, užij si to Už se těším na O3 RS. Dlouho jsem řešil barvu a teď jsem čím dál víc rád, že jsem se po letech vrátil ke stříbrnce.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ta stříbrná je opravdu hezká - ani jsem v to nedoufal. Viděl jsem šedou metlu, bílou barvu a červenou a byť nejsem fanda stříbrné, tak tahle kombinace se mi líbí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A praktická. Sáhni si až bude horko na vedle sebe stojící stříbrné a černé auto. Stříbrná je horká, na černé ruku neudržíš, jinak se spálíš. Nevím kolik může být rozdíl vevnitř, ale málo to nebude.