S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Bych řek, že máme dalšího větraře ve vlasech tady u nás v regionu...v posledních 3 dnech sem 2x potkal sníženou bleděmodrou miatku na hňupisku.... a má myslím i "novou" Z značku....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja potkavam cernou z4 a vzdycky si myslim ze jsi to ty a ono nee
Pravda vyděsí
jo, jednu černou e89 (ale s červenou kůží na sedadlech) sem onehdá potkal tyky - na frenštátské straně pinduly
Kozky jsem si nevsiml. Znacka je myslim 5z4 a naposled jsem to videl ve VBystrici
Pravda vyděsí
sem fčíl na oemfau v rožnově zahlíd e89 v barvě champagne..... holobyt, 23i, manuál, bez m-paketu, 18" OEM multipaprsková kola..... jako furt je to Zet, ale..... dyž sem si představil m4Zlika, tak to vypadalo tak nějak ojetě a tuctově..... zato ta bloncka, co seděla uvnitř ...... vedle ní zas ta moja vypadá značně ojetě a tuctově, i dyž je taky blonc....
ale 23i je pořád alespoň ještě šestiválec, manuál a zadokola i tak to bude pěkné poježdění, ikdyž 35i je samozřejmě jiná liga
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Teď jsem mrknul na stránky BMW a ono už se dělá i něco jako BMW Z4 sDrive18i (dokonce) 4válec turbo 156k, třeba se dočkáme i v Z4 polovičního řadového šestiválce...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
jj, svět se v prdel obrací.... zanedlouho bude Z s tříhrnkem a povinným automatem....
btw, vidím že taky máš v garáži 2x6 atmo hrnků v řadě....
btw, vidím že taky máš v garáži 2x6 atmo hrnků v řadě....
Ano mám a važím si jich čím dál více M54ku mám v Z3 - moje hračka č.1, klasika a splněný klukovský sen Co jsem tady tak četl tohle téma, tak jsem s ní často jezdíval podobnou trasu jaky ty - Soláň, Makov, kolem Šance... Jen letos je to bída, zatím jsem ji provětral jen jednou kondičně, co máme našeho malého špunta tak si dvoumístné auto moc neužiju Už aby byl větší a mohli jsme jezdit spolu - nejdříve jako pasažér a později snad i ve dvou vozech
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Taxem neska neodolal.... absťáku... po cca 2 týdnech neléta neska odpoledne náhodou a omylem nepršelo ani nepřehánělo, taxem vyrazil.... pěkných 130km větru ve vlasech podbeskydím.... bylo ale zimno čili třeba nasadit mikinu s dl. rukávem... ale i tak díky za každý krásný kilometr....
Pár kilometrů se krylo s mou ranní cestou 3er.... jako teda je to kurwa rozdíl..... tam kde brambor jede jak po kolejích kilodvacet, tak sice m4Zlík tam de kilotřicet i čtyřicet, ale té nervozity kolem teho.... nervozity auta myslím, ne řidiče... halt tvrdší setup, nižší váha, větší kola, svor a rwd..... ale votomtoprávě je.... užívat si každý metr jízdy...
Pár kilometrů se krylo s mou ranní cestou 3er.... jako teda je to kurwa rozdíl..... tam kde brambor jede jak po kolejích kilodvacet, tak sice m4Zlík tam de kilotřicet i čtyřicet, ale té nervozity kolem teho.... nervozity auta myslím, ne řidiče... halt tvrdší setup, nižší váha, větší kola, svor a rwd..... ale votomtoprávě je.... užívat si každý metr jízdy...