Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
taky mám flajta (titanovýho) a už někdy po 2-3 hoďkách an mě prdel řve a po 6 se se mnou chce aspoň na 14 dnů rozvést....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch před chvílú na OF.cz píše:Vona ta nespavost má i svoje plusové stránky.... třeba neska sem stal už 04:45, chvílu doma obsajtnoval a pak ňa prdlo v kuli a v šest sem už špalal hore kopcom na bajku.... a o půl desáté, ešče než to začala naplno venku zuřit (fčíl to tam bije 33) sem byl z5 doma v chládku...
A na kopcu nebyla ni noha....
Taky jsem byl včera večer provětrat kolo a jsem zas pln cyklistických zážitků. Nechápu co kola z lidí dělá za idioty. Nejdřív mě málem sundal jeden mlaďoch, který postával na levý straně a pak se rozhodl, že prostě vjede přes oba pruhy přede mě (kdybych nezabrzdil tak sme se asi pobratřili). Nu což stane. Po dalších 200 metrech jsem ale narazil na úkaz co mě úplně rozsekal. Slovy pět cyklistických ďáblů vytvořilo řadu živě komunikujících cyklounů přes dva pruhy relativně frekventované okresky a ještě se divili, že chce někdo projet .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
a proto rači jezdim na bajku po lese.....
To byla právě skupinka idiotů co vyjeli z lesa .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Chlapi za týden a kousek mě čeká první cesta s bajkama na střeše.. máte nějaký tipy, na co si dávat pozor? Předpokládám, že na hlavní ČB-Linz-Salzburg to s výškou bude bez problémů, z dálnice k hotelu to mám asi 5km, tam si výšku taky snad ohlídám.. Spíš mi jde o bezpečnost, hagusy mám origo BMW, nosiče Thule..to utáhnu v rámci možností co nejvíc, ale mám to při přestávkách dotahovat/kontrolovat? Co vše z bajků sundat? Jaká rychlost na dálnici je ideální? Vám se to asi bude zdát stupidní, ale vždycky jsem vozil kola uvnitř a z první cesty mám trochu strach Dík všem za reakce.. už se těšim až prdel zažije středověk
A co na bajku sundavaciho mas?
Ja bych to zkusil po nejake kratsi chvili a pokud bude vse ok tak pak jeste po nejake delsi. Ale vpodstate s tim zkusenosti nemam protoze vozim kolo uvnitr
Ja bych to zkusil po nejake kratsi chvili a pokud bude vse ok tak pak jeste po nejake delsi. Ale vpodstate s tim zkusenosti nemam protoze vozim kolo uvnitr
Pravda vyděsí
Po ujetí pár km bych zkontroloval, zda vše pořád je, jak má a pak už můžeš pelášit. Po zkušenostech svých i jiných dávám k origo řemínku, kterým se přitahují kola do žlábkového profilu, ještě jeden řemínek pro sichr. Taky si nezapomeň zamknout držák kola. Sundavám akorát computer, sedlo nechávám. Když to všechno dobře utáhneš a zajistíš, bez problémů můžeš jet až do 150 a nic se neděje. Teda až na tu spotřebu:-(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.