Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Kurwa! Čtyřicet let sme poroučeli větrudešti a fčíl to nikdo neumí zastavit.... před asi dvěma hodinama sem jejím leguánem projížděl Čeladnou v lokální přeháňce - průtrž mračen, aji kroupy lítaly a jedna extra velká sa trefila do čelního skla tak "šikovně", že .... skoba dobrých 10cm a než sem dojel dom, tak 30cm.... ešče že máme u allianzu připojištěná skla... škodná událost je už omeldovaná, zaregistrovaná.... chjo, no.... :(

To zas bylo pyskování, že už mi ho nikdy nepučí a kdesyk cosyk.... :mrgreen:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Je to smůla či štěští?

Švára s familií měl pozítří odlítat na 14 dní do Soussy v TUN.... po nešku švagrová rozhodla, že se neletí nikam a budou sedět doma na prdeli.... ani se ji nedivim.... čmoudi arabáčtí 8-x
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ta nešní mláděž, to je teda hrůza.... junior fčera slavi 18-tiny a NEDOPILI sud.... ty woe, kam ten svět spěje.... ale.... ten nedopitý sud je momentálně v garáži vedle m4Zlika aji s pípou a hustilkou.... co sem přišel z kopca, tak je garáž nejoblíbenější místností v chalupě... ale budem se muset pochlapit, ešče tam je tak dvacet kousků... du pozvat šváru.... :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Je to smůla či štěští?

Švára s familií měl pozítří odlítat na 14 dní do Soussy v TUN.... po nešku švagrová rozhodla, že se neletí nikam a budou sedět doma na prdeli.... ani se ji nedivim.... čmoudi arabáčtí 8-x
nešní příhovor soudruha Za-orálka v hlavních zprávách čT1, to je te da síla.... zmrd jeden přizdisráčovskej.... :-q
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jaxu starý, taxu blbý... chtěl sem porušit svůj světonázor a.... pánbíček ňa za to hned poprávu potrescal...

Co to de se snažím vyhýbat dálnicím... neska po obědě sem si střihnul ve zvýšeném tempu příhraniční jižní oblíbenou (II/149+152+409 z JH do ZN) a pak mě to přestalo bavit a že už dojedu dom po dálnici.... v brně na 199-tém km sem na ni najel a na 203-tím sem strávil přenádherné dvě hodiny ve stau - v zúžení byla bouračka, docela jako dost šrotová a bylo to ucpaný v obou směrech.... dobře mi tak... ~x(
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Chacha, kdybys koukal do chytrych pristroju, objel bys to po II/430 jako ja :D
A jinak, od 205. km smerem na OL je to kazdy odpoledne full, jak se vraci lid z Brna, tam je to skoro pravidlo a ta nehoda to jen umocnila.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ne jenom odpoledne...občas i ráno si tam člověk trošku schrupne v koloně :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jsem rád, že se nemusím dálnit :) Stačí mi to párkrát do roka směr západ či jih od nás, i tak vždy hledám termín. I když teď mi čeká koncem srpna cesta do Tater, už teď z toho mám hrůzu :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Za zdí hraje telka a v ní live opening festivalu v KV... ježyšykryste, jak může poměrně inteligentní člověk jako eben asi je ze sebe dělat takovou píííííču? :ympray:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch fčíl na OF.cz ve vlákně o ježdění na vodu píše:Doprdele nostalgický splín....

Plnoletý Jr. právě splouvá Sázavu a reportuje průběh, s drahou sme štrngli láhev Merlota a chytli splín..... Vltava z Lenory ještě před sametem včetně pádlování přes Lipno, stopování náklaďáků na převoz lodě do Vyšáku, táboření na nelegálním tábořišti v Zátoni a pod Dívčákem.... jako bonus minimum lodí na vodě, žádné mobily či emaily a nula starostí v hlavě... kdeže ty časy sou.... :-k

Ać to odemně bude znít divně, já scu zpátky vosumdesátky.... :oops:
Odpovědět