Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
.Z3
Pan Řidič

Re: Onboard videa

Příspěvek od .Z3 »

Chtěl jsem se zeptat na váš názor co byste dělali s onboard videem na kterém mám zachycenou jízdu policejní dodávky na D1, jejíž řidič se dopustí několika přestupků a jede celkem neurvalým stylem i v koloně. Je tam jízda nejprve bez majaků v opravě ve 2,2-metrovám pruhu (dalo by se dohledat kolik má ta jejich kraksna šířku přes špígly) a podjetí jiného auta zprava - mimo kolonu (ne žebych to sám nikdy neudělal, ale já nemám v popisu práce pomáhat, chránit a jít příkladem...). Později v druhé koloně před Brnem zřejme dojde trpělivost a pustí majáky a "prohrne" si cestu kolonou. O půl hodiny později ho předjedu jak si to šine opět bez majáků na Vyškov... Je to dodávka ještě ve starých barvách s pruhem, ale vzhledem k tomu, že použili majáky se asi nejednalo o nějaký transport vyřazeného auta někam.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Poslat na OVK a oni si to už předají. Přiložit k tomu datum, čas, místo a RZ.
Ale pravděpodobně ti odepíší, že se jednalo o stanovený útvar, který nemusí dodržovat...bla, bla, bla. Ale řidič pojeb (15/3) stejně dostane, protože to je standardní postup nadřízeného :ymcowboy:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Nebyl to nahodou Transporter s pocatecnimi znaky na RZ "1AD...."?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
.Z3
Pan Řidič

Příspěvek od .Z3 »

Byl to VW LT/Crafter 1A5 7419 v pátek 12.6. kolem 17h, ale jeli dva tak nějak pospolu, ten druhý jel kultivovaněji. Místo, datum, čas a RZ je přímo na videu, asi to nějak sestříhám (nikdo asi nebude zvědavý na celovečerní film z páteční D1) a pošlu na zmíněný OVK, ať si s klukama udělají pořádek.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Plzeňská Teplárenská
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plzeňská Teplárenská »

Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Zdravím vespolek,
jaká je aktuální nejlepší onboard kamera co jde koupit?
díky :ymhug:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Hmmm...to je težko říct. Já používám MiVue 588 a ty jsou vcelku kvalitní. Hlavně obraz v noci je velmi obstojný. Lze použít i 64GB kartu a CZ záruka. Nevýhodou je, že je kamera, včetně držáku, docela veliká a vertikální.
Teď jsem si koupil COWON AW2, která je pro mne lepší, protože je horizontálního provedení. Obraz docela ujde, ale vzhledem k ceně je to stejně úlet. 64GB karty podporuje také, navíc má možnost wifi propojení a mobilem nebo tabletem.
Co jsem zkoušel, tak obstojná byla i BlackVue, ale některé kousky měly problém se zvukem. Ale nyní je venku nějaká nová řada, tak snad už to bylo odstraněno.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

díky moc, čekal jsem trošku jednoznačnější odpověď :)) :)) :))
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

No keby som to mal pouzivat iba v jednom aute a chcel to mat dobre schovatelne, tak toto je velmi zaujimava moznost...

Ale ktora je najlepsia? To asi nik nevie ;))
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ten COWON AW2 je podobného principu...akorát ovládání je přes mobil/tablet skrze wifi, což mi přijde malinko lepšejší.

EDIT: tak jsem se kouknul na zoubek K1S. Problém bych viděl v Ambarella procesoru, protože ten má tendenci rušit rádio. Tento procesor používají téměř všechny čínské kamery - od těch za 40USD až po ty 200USD. Pak jsou známé také problémy se zvukem, který není příliš kvalitní a se zamrzáním záznamu. Stejně tak je méně kvalitní typ CMOS senzoru, což může mít vliv na noční záznam.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět