BMW Divize
Re: BMW Divize
jo, ale..... sic mám m4Zlika jako summer driver s deklarovaným použitím "za hezkého pičasí", tak občas temu neporučím a po po průjezdu (ehm, proklouzání se) totální průtrží mračen (bez střechy, heč!) sem dospěl k závěru, že .... to rači vyměním.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To pneuservis ještě dobře prodá.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jo, zrovna neska mi strnadel říkal, že minulý týden mu mohli ruce utrhnout nákupčíci z pneu vraník.... že si odvezli plnou ávii ojetých gum na protektorování....
Dnes jsem potkal bmw 4er, to je tak velky. Moc jako sportak to nepusobi. On to asi ani nema byt ...
AF.cz píše:Pak přišla generace E90, která je designem sice modernější, ale o to kontroverznější a dvě kapličky palubní desky, jedna na budíky a druhá na displej navigace, je-li jí vůz vybaven, vážně moc krásy nepobraly. Ještě ale byly k mání atmosférické motory a posilovač řízení byl hydraulický - do faceliftu. Ten v roce 2008 přidal LEDky do zadních světel, ale také např. elektrický posilovač řízení a přiškrtil motory, aby se vešly do emisních limitů Euro 5. A z dobrého auta bylo rázem auto horší.
NENÍ PRAVDA
mám 3er e91 poface MY2011 a mám hydrosteering.... bohudík...
JE PRAVDA
bohužel.....
Tak co, už ste dali hlas e38? Jájo...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Samo seboupavproch píše:Tak co, už ste dali hlas e38? Jájo...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Hm, takže jsem si vybral tu správnou generaci? Můj hlas samozřejmě má a asi se půjdu projet, když na to tak koukám