Párkrát jsem se zasmál, ale několikrát seš tam za pičuse.Plzeňská Teplárenská píše:
Onboard videa
Re: Onboard videa
- Plzeňská Teplárenská
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
To byl tragéd, přitom si mohl to rameno natáhnout dozadu mezi nájezdy a výšku by měl v pohodě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
červená v OL:
rozhlédnu se, vidím auto, kterému musím dát přednost a rozjedu se...na osobáka jebu z wysoka:
rozhlédnu se, vidím auto, kterému musím dát přednost a rozjedu se...na osobáka jebu z wysoka:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Přiznejte se, kdo včera večer v Ostravě v M4 prasil se zlatou předváděčkou Cartecu? Možná jsem útlocitný, ale ten předjížděcí manévr s následnou myškou do levého mi teda košer nepřišel. Kdyby mu ten v Mazdě včasným přibržděním neudělal místo, tak by to nejspíš do někoho napakoval.
já sice fčera v Ově byl, ale já to v tý M4 nebyl....
asi tuším, jak CarTec přišel k předváděcí M4.... se mi před pár měsíci svěřil prodejce, že si zákazník objednal ///M s keramikou a když se dodání po x-té odložilo kvuli nedostatku keramiky, tak prý zvažoval odstoupení od objednávky.... asi odstoupil...
anebo je to už předzvěst JPP: Cartec bude v dohledné době ofiko ///M dealerem...
asi tuším, jak CarTec přišel k předváděcí M4.... se mi před pár měsíci svěřil prodejce, že si zákazník objednal ///M s keramikou a když se dodání po x-té odložilo kvuli nedostatku keramiky, tak prý zvažoval odstoupení od objednávky.... asi odstoupil...
anebo je to už předzvěst JPP: Cartec bude v dohledné době ofiko ///M dealerem...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ovšem ten to v ruce vůbec neměl To bylo hodně nepříjemné.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A když se to nepovede, tak vznikají TAKOVÉTO debilní články.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time