Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Brus
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od Brus »

Ten šotolinovy výjezd na hřeben co mas za barakem je takové příjemné rozehrani
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mno, nevím esli rozehřání..... nahoře mám vždycky myšlenky na hřbitov a rakev.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Nám tu včera zase opruzovali magoři v barevných trikotech a čislama na řidítkách. Fascinuje mě, jak okamžitě ztrácí pud sebezáchovy, když je jich víc po kopě. Na silnici po dvou po třech vedle sebe auta neauta. Jsem se styděl, když jsem vyrážel na poobědní vyjížďku.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já měl asi před třema rokama hádku s organizátorama Petyšova beskyd bajku.... dyž sem jako biker křížil veřejnou komunikaci, na kterou neměli povolení k záboru, ale vesee si ji obsadili a znemožňovali provoz.... taky sem se styděl, co to je za howada, a to sem byl taky na bajku.... od té doby, jak vidím organizovaou akci s bajkama, tak vidím červeně a sem schopen zabít (umlátit hustilkou)
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Já taky jezdím rád sám na kole. Ale odmítám organizovanou cyklistiku, cykloaktivizmus a cykloterorizmus především ve městech. :-q

P.S.: a včera jsem byla také jezdit místo sledování "klíčového hokejového utkání"
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch fčíl na OF.cz píše:
pavproch píše: bude to zase kuwa bolet, než si (staré a bolavé) tělo zvykne na tu divnou polohu....
železná panna, natahování na skřipci, lámání v kole, věšení na kříž ajiné středověké tortury jsou dětské hrátky proti temu, co neska odpoledne zažívala moja prtel.... :D

kura, to bolelo... 8-|

no nic, ešče asitak 950km a prdel si zvykne... \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch fčíl na OF.cz píše:Neska třetí výlet na bajku a už to bylo lepší.... prdel se se mnou už nechce rozvést, jen mi nahlas nadává... ve sjezdu od sochy bylo krapet zimečka na pacinky... ale enem troche, jen jeden prst byl komplet modrý, ostatní byly jen bílé... :D

Kura ty ucpané karpální ťunely , to je ... další stařecká demence.... :ymhug:
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Ohledně zadele a sedla mám zajímavý poznatek. Když jsem před 2 sezónami měnil bajka a vybíral sedlo, podle všech měření jsem měl mít střední šířku (změřeno i ve Socialized body geometry). Jenže mě se střední sedla nelíbily, bo jsou moc široká a blbě se za ně člověk dostává stehnama. Tak jsem vzal úzké, závodní, tvrdé.
Skončil jsem s cukáním v drahé oblasti na urologii - přiskřípnutý nějaký nerv. Zadel ale nebolela nikdy. Vydržel jsem a problémy zmizly (následky žádné). Loni ani letos jsem neměl na začátku sezóny žádné bolesti z otlačeného pozadí.
Takže můj poznatek je, že sedlo musí být hlavně tvrdé. Z měkkého bolí zadek mnohem dýl a víc. Tvrdé otlačí mozol záhy a je vyřešeno na roky dopředu.
U šířky si nedovolím dát obecný závěr, ale pro mě - to nejužší, co se dá usedět.
Back to basics.
Příčina -> následek
Pajaa
Autoškolák

Příspěvek od Pajaa »

JJ používám Selle Italia Flite TT a SLR a ani 8h mi nevadí - ono taky dost záleží na použité vložce v kalhotech :)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

No ty vo.e, 8h na kole - by mě asi trefilo. Já tak 1 až 2h max a z toho ještě 1/3 času do kopce pěkně ve stoje...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět