BMW Divize
Re: BMW Divize
z jineho soudku:
kdyz tak koukam na rust ceny M3, tak bych ji asi mel jen zavrit do garaze a lestit.
kdyz tak koukam na rust ceny M3, tak bych ji asi mel jen zavrit do garaze a lestit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jo,jo,bude to poklad.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Na jednu stranu poklad, na druhou škoda tomu dávat po kulích a riskovat poškození. Zavřít do garáže a na kravení koupit nějakýho otloukánka.
RWD
nj, kdyz ted nejak nejsou prostredky na kupovani otloukanka a v soucasnem stavu je kazda jizda fakt svatek. a to jsem jeste nezkusil, jak to jezdi s tim kratsim difem...
Autoforum.cz
Já su fakt ne-kompatibilní....
Takový by měl být můj profil dle výzkumu.... viz nešní článek tady
Otázka ovšem zní , elsi je divný výzkum nebo já...
Takový by měl být můj profil dle výzkumu.... viz nešní článek tady
červeně sem zvýraznil z čeho se osypávám, čeho bych se nedotknul ani klockem na zmije a v JéPéCháčku, resp, z čeho se mi dělá nevolno.....BMW
Řidiči BMW jsou také fanoušky kvalitního, prémiového zboží a služeb a také jsou ochotni za ně zaplatit víc. Používají třeba produkty Apple. Podobně jako v případě Mercedesu, i zde jsou sebevědomí vůdci a k jídlu mají rádi slávky či salát Niçoise. A baví je auta, motorsport a také Top Gear.
Pohlaví: muž
Věk: 40 - 59
Profese: obchod, finance, konzultantství
Zájmy: sport, cvičení, kutilství, auta, motorsport, golf, byznys, mobilní aplikace, risk management
Popisují se jako: sebevědomý lídr s konstruktivními připomínkami, ale někdy příliš nároční nebo zbrklí
Pravděpodobné další auto: Mini
Otázka ovšem zní , elsi je divný výzkum nebo já...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
Nesmíš číst takové sračky.
no myslim, ze az na ten vek, salat a kutilstvi, to treba na Bonda sedi dost presne
Autoforum.cz
Střídám tři auta a ani jedna značka tam není - cítím si diskriminován (asi napíšu Schabatový a ta si to s vama vyřídí ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Poštelovaná 316i je enem o prsa vietnamské závodnice pomalejší než 350Z.....
Fčíl bylo relly po prázdných okreskách okresu ZM..... stá tam v poli a uchcácval, jaxem kolem něj projel napohodu kilopade (PE je slyšet hodně daleko...), tak za mnů vystartoval jak sršeň a dojel ňa (jak píšu jel sem na pohodu).... jak ňa dojel, taxem zrychlil na krev a neměl šanci ňa předjet... ve zrychlení v přímce byl o něco rychlejší, ale na předjetí neměl ani omylem... dal ňa až dyž sem měl předjíždět autobus přes slepý horizont, což sem vyměknul.... on ne....
Fčíl bylo relly po prázdných okreskách okresu ZM..... stá tam v poli a uchcácval, jaxem kolem něj projel napohodu kilopade (PE je slyšet hodně daleko...), tak za mnů vystartoval jak sršeň a dojel ňa (jak píšu jel sem na pohodu).... jak ňa dojel, taxem zrychlil na krev a neměl šanci ňa předjet... ve zrychlení v přímce byl o něco rychlejší, ale na předjetí neměl ani omylem... dal ňa až dyž sem měl předjíždět autobus přes slepý horizont, což sem vyměknul.... on ne....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Parking crash test:
Ford Mondeo vs. BMW 325i .... 1:0
Ford Mondeo vs. BMW 325i .... 1:0
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...