Samosvorné diferenciály pro BMW
Re: Samosvorné diferenciály pro BMW
souhlasim, takove BMW xdrive v nafte a automatu je vrcholem potravinoveho retezce zabavnosti.
Tak Quaife, zkrácení a častá redline si vybírá svou daň.... 1000 letošních kilometrů = úbytek asi 3 mm vzorku ze zadních m4Zlikovo gum... vidím to teda že to vyjde taktak jedny gumy na sezonu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
O kolik se zvedla spotřeba? Jestli to trochu sleduješ.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
ze 12-ti někam k 14-ti až 15-ti litránkům
Je nejaky dovod proc jsi nevzal wavetrac? Co jsem koukal tak pry se dokaze i vyhrabat ze situace kdy jedno kolo nema grip.eMJe píše:
Nic sa myslim nevyrovna dobre nastavenemu lamelaku, da sa presne zosuladit s autom a docielit vyvazenie podla priania.
Ja mam 130i ako jedine auto, cize som Quaife zvolil z tych dovodov, pri okruhovom alebo ostrejsom aute, ktore je x-te v baraku by som isiel do lamelaku. Ako bonus ma presvedcilo vyjadrenie od AdvEvo-a (pozri kanal na YouTube), ktory mal v jeho 130i Drexlera(lamelak) a pojazdil a podriftoval 130i s Quaife, ze nejaky rozdiel necitil, mozno ze Drexler speruje o nieco rychlejsie. A ked to staci nemu, staci to aj mne
Wavetrac - 1150€
Quaife - 1250€
Stranka vsetko ohladne diferencialov od profika http://www.limitedslip.de/
Na zaciatku vyroby ze mali nejaku seriu vadnu, nechcel som riskovat. Quaife je overena znacka, istota ze mi to tu bez problemov namontuju a nakoniec som ho kupil lacnejsie ako wavetrac.
Tak. Je to tam, o 15% kratší final gear ratio vepředu i vzadu a hlavně 40% lamela vzadu. Odpoledne pro brambora jedu, už sa neskutečně těším....
Prý to fčíl jede jako (nepoštelovaná) 335i.... uffff, oooaaachhhh....
Jo a pan Plachý temu prý udělal krapet "hravější" geošku, ooooaaaaaach.
Večur sem dám "first driving impressions"
Btw, byl jsem pochválen za naprosto geniální nastavení podvozku (HR+ Koni yellows na 2/3) - ještě jednou díky d1.8t
Prý to fčíl jede jako (nepoštelovaná) 335i.... uffff, oooaaachhhh....
Jo a pan Plachý temu prý udělal krapet "hravější" geošku, ooooaaaaaach.
Večur sem dám "first driving impressions"
Btw, byl jsem pochválen za naprosto geniální nastavení podvozku (HR+ Koni yellows na 2/3) - ještě jednou díky d1.8t
a co to je za auto? to je xdrive?