BMW Divize
Re: BMW Divize
Nejel dneska PP s MaZlikem v cca 18:45 přes Žilinu na východ? Jsme se asi míjeli v protisměru (on z estakády sjíždel " k centru" a já jel dolu do vracečky na estakádu).
nejel... teda asi.... počkej ale musím se zajít podívat do garáže, esli tam m4Zlik ešče je...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nepujdeš zítra odpo projet mazlíka? Ze bych se ti delal centovej balast? ?
nevim, zítra má být hnusně.... a má to k nám přijít od Diliny...
uvidíme, ale moc neslibuju, bo teho musím stihnout zítra víc...
uvidíme, ale moc neslibuju, bo teho musím stihnout zítra víc...
Já si pro jistotu ráno koupím novej vrtát a pujdu kdyžtak vrtat novou cestu do zakázané oblasti. A v neděli bude hezky, tak budu na Maníně. Já se snad nesvezu.
hele, dybych šel větrat hlavu (teda sám, junior nebo juniorka mají občas zájem, seniorka ne), tak cinknu a zamířím směrem na pobřeží slotoviny
Díky, jen do 12:30 jsem v zeleném čtverečku.
@vk: neska z teho nic nebude, venku je dostatečně hnusně aby se mi líbilo na kopcu
(byl sem a líbilo.... )
(byl sem a líbilo.... )
Já se bojim, že tam bude manuál jenom u nafty.beaumont píše:To je pravda, ale u Cadillacu je s manualem alespon benzinovy ctyrvalec s 270 koniky, ktery nejede zle (a to jsem zkousel verzi AWD automat). U XE je zatim s manualem jen naftaSnowman000 píše:Mmira: JJ V6 a MT kombinace ATS neni a taktiez u XE tato kombinacia nie je.
A u Alfy Giulia (nebo jak se bude jmenovat) je kombinace RWD + benzin + manual docela pravděpodobná. Uvidime za asi mesic...
Protože co tam bude za benzíny? 1.75 je teď u všeho s automatem, to z Maserati je myslim taky jenom s automatem všude, takže já bych benzín + manuál tak samozřejmě neviděl.
Ale už se to blíží, uvidíme. I tak to vypadá nadějně.
TSs