BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

taky su zvědavý na tu novou ///M2.... akurváth ňa už dopředu sere ten povinný e-call...

@M.Z: budeme to mít za rohem - CarTec vybojoval ///M dealerství (zřejmě bude v OLM) a prý tam budou všechna ///M jako předváděčky
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

mmira píše:eMJe: jak rikas, o znacku nejde, u niceho. me v principu ani tak nestve to, ze se z BMW stalo to, co se z nej stalo. at si delaji co chteji. muj problem je jinde. BMW zmenilo kurz a nikdo jiny je nenahradil. s nadeji v ocich hledim na XE, ale po zkusenostech s XF vim, ze ani tam to asi nebude ono.
Ovsem to musi byt frustrujici, ze kvuli par jedincum rychle nekdo neotocil smer, aby jim dodal auto, ktere 99 ze 100 lidi nechce ani nahodou. Holt myslim, ze misto fnukani na forech tu mate obrovskou diru na trhu v produkci takovych vozu. Kdyz jsou zde lide ochotni dat mega za 10 roku starou M3 E46 tak je o vydelek postarano.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Emje: Mne tiez nejde o znacku, keby islo tak ostatne auta v rodine nemaju uplne inu znacku. Skor mi ide o to ze kedysi som sa a roli potencialneho zakaznika videl (vtedy na tie auta nemal) a dokonca by som pre nich z radostou pracoval, prave tym, ze to co hovorili a to co vyjadrovali svojimi produktami mi boli blizki a lahko citatelni...vsetko sa postupne zmenilo, jeden model po druhom mi prestali vobec nieco hovorit a stavali rovnakejsimi s ostatnymi. A ked uz sa tu rozbehla analógia ala phone...tak ja som zakaznik ktory chce qwerty klavesnicu a v sucasnosti je to BB a kym na svojich telefonoch tu klavesnicu bude mat som ich zakaznikom, ponukne mi ju niekto iny budem zvazovat, ale bude musiet byt v niecom proste lepsia...

PS: Pre BMW by som robit uz asi ani nechcel, mat na dverach Product Genius a vidiet kam ten produkt smeruje... x_x
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

M.Z. píše:Jinak ve flotile BMW jsou pořád 3 modely, které bych si uměl představit:
budoucí M2 - ideál
M3- ale už pro mě trošičku velká
335d - takový sňatek z rozumu, ale příjemný
tak nejak souhlas, z normalnich neni spatna 335i s Mp, M235i se da. otazkou je, jak se bude chovat 330i s novym 2,0T, treba se jim ten motor podarilo vychytat.

u zmineneho cadillacu ATS je, jestli se nemylim, nemoznost kombinace V6 a manualu. nebo?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

M.Z.: Jasne chapem a ine sa asi cakat ani nedalo, ale to ako to bude prebiehat som netusil a zvedavost mi nedala, uz len z profesneho hladiska som chcel vediet cely ten priebeh. A mal som v pamati prezentaciu vtedy novej E90ky na ktorej bol otec, kedy vyfasoval 330i s MT, trasu a islo sa sposobom akym kto chcel a na aky sa citil...
Uz len to prezentovanie hovori o vsetkom.

A ano nieco bych si tam asi nasiel este, M135i a M235i s MT a keby som na to mal a zaroven musel nieco gross tak 535iT s Mp a MT...

Mmira: JJ V6 a MT kombinacia u ATS neni a taktiez u XE tato kombinacia nie je.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

M.Z. píše:Jinak ve flotile BMW jsou pořád 3 modely, které bych si uměl představit:
budoucí M2 - ideál
M3- ale už pro mě trošičku velká
335d - takový sňatek z rozumu, ale příjemný
+1. Este M135i/235i. Nie ze by som odsudzoval vsetkych majitelov novych BMW (alebo iPhonov, ci inych modernych vychytavok) to by som klamal sam seba :D Sam uz nad niektorymi "modernymi" BMW rozmyslam. Ale par rokov dozadu nebola v podstate ku BMW alternativa v danej cenovej hladine co sa tyka jazdnych vlastnosti a teraz je aj Seat Leon akcnejsi. A ked prestanu robit RWD, to bude sranda, to uz nebude dovod si BMW ani kupit.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Snowman000 píše:...a taktiez u XE tato kombinacia nie je.
jistou nadeji skyta prichod manualu do F-type
Autoforum.cz
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

eMJe píše:....teraz je aj Seat Leon akcnejsi...
jeden z duvodu, proc nakonec misto BMW bude u nas Cupra ST
Autoforum.cz
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

1er už nepočítám z hlediska předohrabového nástupce :(
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Snowman000 píše:Mmira: JJ V6 a MT kombinace ATS neni a taktiez u XE tato kombinacia nie je.
To je pravda, ale u Cadillacu je s manualem alespon benzinovy ctyrvalec s 270 koniky, ktery nejede zle (a to jsem zkousel verzi AWD automat). U XE je zatim s manualem jen nafta :-(

A u Alfy Giulia (nebo jak se bude jmenovat) je kombinace RWD + benzin + manual docela pravděpodobná. Uvidime za asi mesic...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět