Politický koutek
Re: Politický koutek
stejne to je humus ty dnesni valky. borci stolecek, adidy, RPG na rameni. 100 metru od nich katering pro tiskove agentury apod. pripomina mi to smenovost utoku palestincu v izraeli. Kazdy obyvatel dostal rozpois kde a v kolik hodin, tam se musel dostavit a hazet kameny a to vzdy v kooperaci s reuters, cnn apod. aby na tom miste byli.
to jo, nemá to úroveň jako dřív stojí to za hovno
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
to je fakt, koukal jsem tuhle na dvouhodinovej dokument z 1 světový, nějaká bitva na Marně či čeho a to byly jatka panečku, ne jak teď, furt nějaký konvence.....nestřílet dum-dum, nepoužívat ochuzenej uran, nemučit, neznásilňovat...bída
Niko nadžanel ko kerdža
a jak se usmíváPickuper píše:žlutej jezdec jede tmou?Smrťák píše:
nejlepsi byly ty zakopy asi 20 metru od sebe, hlavne tam byla ucta k protivnikovi. Na novy rok se vylezlo ze zakopu a slo se slavit spolecne, nad ranem zalezli zpet a uz po sobe picali. Nebo piloti jak se sestrelili, tak pak nepratelsti piloti na pohrbech enpritele delali prelet apod. melo to kule.Pickuper píše:to je fakt, koukal jsem tuhle na dvouhodinovej dokument z 1 světový, nějaká bitva na Marně či čeho a to byly jatka panečku, ne jak teď, furt nějaký konvence.....nestřílet dum-dum, nepoužívat ochuzenej uran, nemučit, neznásilňovat...bída
ne, mělo to úroveň