BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: BMW Divize

Příspěvek od mmira »

cajoch: pri vsi ucte.... proc bych si pro nove nemel prijit? kdyby vyrabeli to, co jeste pred cca 8 lety, tak nemusim uz pul roku resit dilema, co koupit za nove auto a udelel bych presne to, co jsem udelal pred temi 8 lety - objednal nove BMW s atmo R6 a manualem. a take bych se nemusel skrabat na hlave pokazde, kdyz vyjedu s M3 a vidim naskakovat cisilka na odometru.

a take ty predvadecky byly tehda delany pro lidi zajimajici se vice o to, jak auta jezdi, nez jestli je v nich kuze takova ci makova.

BMW dnes a pred 2010 jsou dve naprosto odlisne firmy, ktere spojuje jen vyprazdneny reklamni slogan a shodne logo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

mmira: a mobil nosis taky takovy co byl pred deseti lety? Koukas doma na tv s lampami, hudbu poslouchas z kazet ve volkmenu?

Ja vim, asi prijde to, ze nekdy je vyvoj prospesny a jindy zabiji dobry produkt blbostama, jenze problem je, ze kazdy vidi ten dobry pokrok jinde. A kdyz se podivame na prodeje, tak ocividne BMW deal to, co lide chteji. Byt asi na ukor par fanousku z minulosti, kteri z casti to BMW zase koupi, protoze na vyber moc nemaji, kdyz je ta bida velmi podobna vsude.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

goes píše:mmira: a mobil nosis taky takovy co byl pred deseti lety? .
Plha sa hlásí.... a jsem na to patřičně hrd.... spojení slov "chytrý" a "mobil" ve mně vyvolává stejně silné negativní emoce jako "soc" a "dem" :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

Volakedy ma aj sralo ze vyrabaju vacsie a vacsie sracky, ale nejako ma to prestalo bavit a momentalne som v stadiu, kedy sa pozeram na to co dostanem a nie na znacku. Ano, BMW a Porsche boli/su moji oblubeni vyrobcovia a mrzi ma tento vyvoj a kaslanie na tradicie a s*anie si do ust, kedy vyhlasia ze najblizsich 10 rokov nebudu turbomotory a je to zlo a neviem co este a za dva roky maju celu paletu motorov len s turbom a zrazu ma same vyhody... Ale dajte predo mna Hyundai, ktory bude +- poskladany ako BMW a vedla "realne" BMW a bez mihnutia oka si vyberiem tu korejsku sunku.
To sa tyka vsetkeho, ci uz aut, mobilov, televizorov a neviem coho este dalsieho. Tak ako su fanatici napriklad iPhonov, aj keby im Apple naserie do ruk, tak to bude najlepsie na svete, to iste sa tyka aj vsetkych ostatnych znaciek. Ti, co chodia na zrazy BMW su rovnaka sorta ludi. Je jedno co vyrobia, je to BMW, je to najlepsie.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

cajoch píše:
Snowman000 píše:No jedinym dosledkom toho vsetkeho ale taktiez je ze o BMW sa zaujima cim dalej tym viac ludi, ktorych auta nezaujimaju, nezaujima ich soferovanie ako take a tym padom sa tomu BMW dalej prisposobuje atd...

Tymto dakujem predajcovi BMW, ze som bol pozvany, ale asi ostanem len pri nakupe nahradnych dielov pre moju staru vranu :ymhug:

Hm dělají auta na kšeft, ne pro radost, to je objev....nedělají auta pro Tebe, pro Mmiru..pro nadšence, protože vy si při vší úctě pro nový nepřijdete ... (pavproch je čestná vyjímka, ale i on je ochoten utrácet toliko za funkční věci...head up display a lane assist mu neprodali..)

Já znám ve svým okolí pár lidí co si co pár let pro nový Báwo jdou...pěkně do autosalónu, žádná pičirárna s jahreswagen.....tam do vybranýho modelu nasypou doplňky za 600-700kkorun, dostanou 200 slevy a koupěj to...

Věřte mi pánové že vědí že maj smetanovou kůži na sedadlech a že to hezky jede, jinak nevědí nic. koupili si BMW v automatu a xdrive, daj D a jedou....když to nejede, zavolaj na asistenci. tak. je jim to jedno!!!

A pro tyhle lidi jsou ty předváděčky, pro ty co si kupují nové BMW..:-)
Dovolím si nesouhlasit, já podobnou šaškárnu absolvoval před rokem a s vícero účastníky jsme se shodli, že se jedná snad o špatný vtip. Ke všemu to ještě byla akce pouze s M vozy. Do hodnocení akce jsem jim napsal, že ruším objednávku M3 a kupuju 116d.

O úrovni prezentace novinek, kde jsem se dozvedel, ze převodovka roztaci motor, ze M-DCT radi hladce a rychle (kope jak prase a netrefuje meziplyny) a ze pokud pojedu rychleji nez mi dovoli, nechaji me jit pesky (když u nich hodlam utratit několik milionu), radsi pomlcim.

Dalsim faktem je, ze clovek u nového bmw pul roku zjistuje jak trvale vypnout všechny ty ptakoviny, který mu pijou krev (sound(noise) generator, start/stop, Rev match...). Potom se z toho stane vce lku prijemny auto.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

eMJe píše:Volakedy ma aj sralo ze vyrabaju vacsie a vacsie sracky, ale nejako ma to prestalo bavit a momentalne som v stadiu, kedy sa pozeram na to co dostanem a nie na znacku. Ano, BMW a Porsche boli/su moji oblubeni vyrobcovia a mrzi ma tento vyvoj a kaslanie na tradicie a s*anie si do ust, kedy vyhlasia ze najblizsich 10 rokov nebudu turbomotory a je to zlo a neviem co este a za dva roky maju celu paletu motorov len s turbom a zrazu ma same vyhody... Ale dajte predo mna Hyundai, ktory bude +- poskladany ako BMW a vedla "realne" BMW a bez mihnutia oka si vyberiem tu korejsku sunku.
To sa tyka vsetkeho, ci uz aut, mobilov, televizorov a neviem coho este dalsieho. Tak ako su fanatici napriklad iPhonov, aj keby im Apple naserie do ruk, tak to bude najlepsie na svete, to iste sa tyka aj vsetkych ostatnych znaciek. Ti, co chodia na zrazy BMW su rovnaka sorta ludi. Je jedno co vyrobia, je to BMW, je to najlepsie.
Tak tak :D
Přílohy
pozer.jpg
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bond zase zabil :D :D :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

eMJe: jak rikas, o znacku nejde, u niceho. me v principu ani tak nestve to, ze se z BMW stalo to, co se z nej stalo. at si delaji co chteji. muj problem je jinde. BMW zmenilo kurz a nikdo jiny je nenahradil. s nadeji v ocich hledim na XE, ale po zkusenostech s XF vim, ze ani tam to asi nebude ono.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Uz jsem to nekam psal, ale zopakuju to tady: ja F30 zase tak kriticky nevnimam. Nedavno jsem se projel s 316d. Manual, zadokolka, standardni podvozek i sedacky, 16" kola. A s vyjimkou zoufale slabeho (byt jinak vcelku snesitelneho) motoru a tech sedacek to bylo uzasne prijemne auto, nazval bych ho bez ostychu i komunikativnim, vztazeno samozrejme k meritkum dnesni doby.
Cili pokud se ted Bavoraku povede novy benzinovy turbo ctyrvalec vic nez ten minuly, rozumne nakonfigurovana F30 330i by mohla byt fajn kara. A sorry, proti E90 je to auto alespon hezké (!) a interier muze mit vyslovene povedeny.

Jo a kdyz jde rec o alternativach, co Cadillac ATS? Krasne auto, zadokolka, manual...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Snowman: tyhle masové akce stojí za starou belu, tam nemáš šanci cokoli vyzkoušet. Já na M-akci trochu hodil ve vracečce zadkem v rámci zaplé stabilizace, načež expert prohlásil, že kdyby byla vyplá, tak jsme v příkopě...

Jediné řešení je domluvit se s rozumným prodejcem na osobní předváděčce.

Jinak ve flotile BMW jsou pořád 3 modely, které bych si uměl představit:
budoucí M2 - ideál
M3- ale už pro mě trošičku velká
335d - takový sňatek z rozumu, ale příjemný
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět