Automobil do 500000,- (nakonec spíš kolem 350000,-)
Re: Automobil do 500000,- (nakonec spíš kolem 350000,-)
Být mi 17 a říct mi někdo, že si můžu vybrat auto do půl míče tak přijdu s tím, že sem našel libový za 640 000 Obdivuju autorovo sebeuvědomění.
dyk von ty peníze nemá.....možná mu je dá táta, co já vím, ale ty částky se odvíjí od autorovy představy kolik může stát auto, že se tím necháváte znervózňovat...Pe2ek píše:Být mi 17 a říct mi někdo, že si můžu vybrat auto do půl míče tak přijdu s tím, že sem našel libový za 640 000 Obdivuju autorovo sebeuvědomění.
-
- Autoškolák
Tak samozřejmě, že to neplatím ze svého, nevím, kde bych na to v 17 vzal jedině, že bych vyhrál sportku . Větsina jde od rodičů, jen něco málo mám našetříno, ale to je jen zlomek ceny. Jak jsem říkal, nic jsem o tom nevěděl a neměl jsem po pravdě o ceně žádnou představu, schválně jsem to dal tedy trochu výš, že mi kdyžtak poradíte nebo mi to rozmluvíte. Nechtěl bych, abych platil moc, ale aby to byla zas nějaká kvalita, pokud bychom se bavili o novém autě. Teď jsem si to dal do pořádku, takže bych do toho nevrazil víc jak 350000 (pokud bychom se bavili o novém třeba i lehce zánovním), takže na Golf to asi nebude, zatím jsem si oblíbil tu Fabii, kterou v klídku seženu za 300000 a to mi připadá jako rozumná cena. Ale jak říkám, pořád mi vrtá hlavou, jestli nepořídit na začatek něco staršího.
Mít v 18 na auto 500 tak mě fabia ani nenapade
Mě osobně taky ne
Ale asi je racionálního uvažování a v tom případě nevybral špatně.
Ale asi je racionálního uvažování a v tom případě nevybral špatně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Offtopic: prý někdo vod kolína nebo odkuto bechnul jurodžekpot 1.5 nebo kolik MILIARDYMichael850 píše:jedině, že bych vyhrál sportku .
ontopic: sem celý den byl za volantem, taxem neměl čas to moc číst, cos nakonec vybral: FIII 1.2TSI 81kW 6MT?
(řidičsky to je velmi dobrá volba, jen snad poněkud "rychlé" autí na ještě ani neoschlý inkóst v papíroch...)
ale zase, jaxem to tu čet, bereš ten výběr hodně racionálně, tak snad to bude stejně i za volantem
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mě to přijde jako rozumná volba. Bezpečný, čitelný auto. Když zdroje jsou, tak proč se učit v nějakým vraku.
-
- Autoškolák
No kdybych vyhrál těch pár miliard, tak to tu mam napsané rovnou, že chci auto aspoň za pár drobných 3 melouny . To bych byl jinak vysmátý, ale možná by ten život pak stál za prd, kdybych na vše měl mít. Víte co, uděláme to takto - jestě se rozhodnu o tom starém/novém autě a jak přijde čas, tak se ještě ozvu, pokud si koupím Fabii, tak dám vědět a klidně bych tu mohl pak rovnou hodit nějaké foto, kterou jsem si vybral. Pokud se nakonec rozhodnu koupit "otloukánka", tak bych se ještě ozval, co by jste doporučili přesně za model, přeci jen vybírat veterána, co má naježdíno přes 100000 km +, bude asi větší oříšek než se dáčekat, ať nekoupím nějaký vrak s dírou v kufru . Zatím díky za veškerou pomoc .
Kdyby jenom v 17. Já i dneska tj. cca 10 let potéPe2ek píše:Být mi 17 a říct mi někdo, že si můžu vybrat auto do půl míče tak přijdu s tím, že sem našel libový za 640 000 Obdivuju autorovo sebeuvědomění.
2.9T RWD
-
- Autoškolák
Jo a ještě jsem se chtěl zeptat - co říkáte na tu Fabii ve verzi Monte Carlo? Co nabízí oproti klasické verzi zajímavého, kdyby jsem si na ni náhodou chtěl připlatit? Vyplatí se vůbec na něco takového připlácet?