Fukušima
Re: Fukušima
Českých Budějovic?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
dej foto a vyvolávací cenu a já to zvážímgoes píše: mam doma dva protiradiacni obleky (v podstate PCHOJ s lepsim utesnenim a prvky branicim pruniku radiace v dulezitych castech tela a tri PCHOJ muzu ti prodat
Niko nadžanel ko kerdža
tak jasný, štestí přeje připraveným
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Spíš by mě zajímalo, proč Němci začali hystericky vypínat svoje jaderné elektrárny
Rychlost zabíjí!
Tak u mě by si to spíš teda posrali, kdybych kvůli nějakým ekočurákům musel svítit baterkou . Kdyby se tam stala hromadná nehoda na dálnici, taky by všechny svoje zavřeli?
Rychlost zabíjí!
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ale mohli by zakázat veškerou silniční dopravu, aby k tomu nedošlo.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
hodně drsná atomová babka
66letá Kazuko Jamašitová přežila dopad atomové bomby na Nagasaki, která tehdy během vteřiny zničila její domov. Nyní čeká až Japonsko přečká současnou jadernou krizi a velký strach nemá. "Možná nejsem příliš citlivá, když přijde na tohle téma, protože jsem byla vystavena skutečně silné radiaci, ale myslím, že to není nic, kvůli čemu by lidé měli blednout strachy," řekla agentuře Reuters o jaderných problémech
Niko nadžanel ko kerdža
Obavam se, ze Japonci jsou naprosto neschopni jakekoli improvizace, bez manualu se ani nevyserou a protoze je u elektrarny vsechno bez proudu a vetsina elektriky nepochybne v pici, tak to nepochybne dopadne nejhur jak je mozny. Nechat vyparit bazen u odstavenyho reaktoru chce hodne talentu, asi jim to nesvitilo na displeji tak na to srali. Ale vzhledem k principu se stane celkem prd, nejlepsi by bylo, kdyby to nechali byt, jadro by se protavilo do zeme a diru by pak zalili betonem. Ani nevim, kolik bych si za tenhle napad a zachranu sveta mel rict
já bych žluťáky nepodcenoval, improvizovat možná neuměj, ale když jim zaměstnavatel řekne : "vlez tam a pochčij co nejvíc tyčí dokážeš" tak to udělaj a ještě řeknou: "děkuji za důvěru, pane"
Niko nadžanel ko kerdža