Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Což u nás... tady je všechno blízko. Když jsem párkrát potkal Teslu v Německu na dálnici, vždycky jsem si říkal jak dlouho se třeba protáhne taková pracovní cesta z Essenu do Norimberku.... V Itálii jsem tenhle cajk snad eště nepotkal aspoň ne Model S. Kdysi dávno jsem potkal Teslu Roadster jestli si dobře vzpomínám někde okolo Pordenone.
Teslu jsem na německé dálnici potkal zatím jen dvakrát, ale v obou případech to vypadalo nachlup stejně jako píšeš. Asi pro ně platí nějaké jiné předpisypavproch píše:... sem fčera viděl v Reichu na autobahnu Teslu S... jel v pravým asi 60 (tam kde nebylo omezaná rychlost)...
Jsem už týden v Itálii a dnes jsem nad tím pravé přemýšlel, ze jsem tu zadnou teslu ještě nepotkal. V centru Milana několik takových mini Peugeotu elektrických, ale ty byly polepene nějakými reklamama jinak nic elektrického.
Pravda vyděsí
za to tu v Kodani jich jezdi pozehnane. i sem tam nejaky Fisker a i3 se objevi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Byl jsem v létě v Holandsku a Belgii a tam je Tesla taky "tuctovka".
2.9T RWD
Ale viděl jsem aston Martin cygnet (vím ze to sem nepatří)
Pravda vyděsí
Fiskera jsem minuly mesic potkal i v Ceskych Budejovicich
ta metaliza byla tak "hluboka" az se mi to nelibilo
ta metaliza byla tak "hluboka" az se mi to nelibilo
Neviete niekto o nejakom malom lacnom mestskom elektro autíčku na vozenie detí do školy? Niečo, čo vydrží 100 km a odvezie 4 osoby. Niečo, čo si ľahko dobijem v garáži.
v kategorii elektromobilu zatim asi neexistuje nic vylozene levnyho, ale treba takovy VW e-up by mohl splnit ucel
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jop...e-UP! je jedine co by to splnat dokazalo...4 sme sa do toho naskladali a na mestsku prevadzku to je celkom svizne.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...