pavproch píše:ntv, tak už aji v rožnově máme jednu Teslu S.... neska ňa málem přejela na parkovišti u Alberta za náměstím... si to štráduju napříč a najeodu sa ňa zezadu přířítilo (cca 4kmph) něco velkého (btw, zvenku je to moc, moc líbivé autí a je ho pořádný kus) naprosto tichého... 5Z2 xxxx, čili rožnovák, maximálně valmezák
Je tady už minimálně rok, Leaf tak tři roky. Majitel, velký nadšenec do elektřiny, s tou Teslou jezdí denně do práce a vůbec ji nešetří co se týče rychlosti, byl s ní i na okruhu v Brně atd. Nicméně má syna, u kterého padlo jablko dále od stromu, protože ten udržuje 318is E30 a Alfu 75 3.0 America.
Jinak asi tě překvapím ,ale dal to za jeden den - vyjel, dal dvacet minut na okruhu, pak to chvíli nabil na parkovišti (mezitím mrknul jak jezdí ostatní) a jel domů. Dojezd 350 km to má totiž opravdu reálný.
Kromě jiných zajímavých aut sem fčera (poprvé live, teda kromě tady té naší rožnovské) viděl v Reichu na autobahnu Teslu S... jel v pravým asi 60 (tam kde nebylo omezaná rychlost).... jj, to je ta výhoda baterií, co poskytujou dlouhý dojezd vysokýma rychlostma....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já nezapomenu na letošní zimu, když jsem potkal v nějaké Tesle (?) (takové malé rádobysportovní coupé) v Brně chlápka, který byl zabalený v kožichu, šála, kulich...to bylo zrovna v té době, jak ze dne na den přišel mráz a ledovka... To jsem se musel smát, protože měl ledovou krustu úplně všude na autě a uvnitř evidentně netopil.