Kupuji auto Alfa 159 vs Chevrolet Cruze?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
peter.nr
Autoškolák

Re: Kupuji auto Alfa 159 vs Chevrolet Cruze?

Příspěvek od peter.nr »

Koža je dobrá tak akurát na sex. Do autá nepatrí. :D
toominoo
Dítě v autě

Příspěvek od toominoo »

Cruze 2.0 VCDI má špatně odstupňovanou převodovku. Dojíždět do křižovatky na 2jku a následně rozjet, tak to musíš dost tahat přes spojku.
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

Také nejsem její velký příznivce, ale není kůže jako kůže. Co mám zkušenost, tak v Range roveru se žádné klouzání nekoná, a i po 280.000 km je měkká a příjemná - ošetřoval jsem jednou.Zrovna tak ve starém Roveru 800. Bohužel to samé se nedá říci o BMW, kde jsem kožené "sportsitze" musel vyměnit za obyč látku, neb se v tom nedalo sedět, natož jezdit - tvrdá, klouzavá kůže a prkenná sedačka s (pro mne ) blbě tvarovaným opěrákem. Zvláštní, že obyč látkové sedačky byly o mnoho lepší. Asi nějaký druh SM za příplatek... :D
Jednoduchá rada, vyzkoušej obě auta, v klidu a na dostatečně dlouhou dobu a většinou to člověk cítí sám , kam ho to táhne.
MG - radost až na kost.
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

A ještě drobnost. Není důvodsi myslet, že 6st je automaticky lepší než 5st. Dost často není ani poslední 6 stupeň delší, než pátý u 5stupňové skříně. A daleko důležitější je to konkrétní zpřevodování jednotlivých stupňů - jak je to sladěno s charakterem motoru, s cíleným použitím auta......a to je také nejlepší vyzkoušet.
MG - radost až na kost.
Odpovědět