Rezerva paliva
Moderátor: řidičBOB
Re: Rezerva paliva
Já mám nadrž psanou na 47l a z kanystru dám 60. To se pak ručička paliva hne po Praze po cca 230 - 250km a když jedu mimo i 300 - 320km bez hnutí... . Kdo nevěří nevěřte, pár lidem jsem to ukazoval a taky nevěřili.
Samozřejmě nberu úplně plnou pod víčko, tedy opravdu full nádrž.
PS: Pokud mi ukáže dojezd 0 vím, že ještě dva litry tam vždy jsou...
Samozřejmě nberu úplně plnou pod víčko, tedy opravdu full nádrž.
PS: Pokud mi ukáže dojezd 0 vím, že ještě dva litry tam vždy jsou...
me se hne tak po prekroceni 100 km, ale mám nadrz 61,5l a netankuju po víčko
tankovat az pod vicko je prej nebezpecny. Muze to nekdo potvrdit/vyvratit ?
tankovat az pod vicko je prej nebezpecny. Muze to nekdo potvrdit/vyvratit ?
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
uměl bych si jistou nebezpečnost představit v létě, když je teplo...výpary v nádrži jsou rozpínavé a někam by se měly mít možnost v té nádrži uklidit.
Brácha, když měl ještě Alhambru, tak přes pojistný ventil (který se dal zamáčknout klíčem) tam narval přes 70l.
Brácha, když měl ještě Alhambru, tak přes pojistný ventil (který se dal zamáčknout klíčem) tam narval přes 70l.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne sob 02 kvě 13:18, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Na Vánoce jsem do LPG nádrže o objemu 85l natankoval 85,5l a pralo to tam plyn vesele dál.. časem jsem zjistil, že jsem nebyl sám a od té doby mě tam už tankovat neviděli ani neuvidí
@gebic: přesně.... dyž to tam liju na benzice ("po střechu" = 63litrů max), taxa mi ukazatel hne asi po 60-70 km.... dyž tam narvu z kanistru 70, taxe hne po 120-150km... (a celkový proběh na "plnou" se taky liší asi o 60-80km ve prospěch kanistru), čili to všemi směry odpovídá těm cca 8 litrům navíc...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Přecitlivělé vypínání pistole u stojanu. Plus asi to víc pění a pouští výpary, když to tam teče pod tlakem u čerpačky.
- GeneHawkins
- Letec
To je vtip, že?oxik píše:Na Vánoce jsem do LPG nádrže o objemu 85l natankoval 85,5l a pralo to tam plyn vesele dál.. časem jsem zjistil, že jsem nebyl sám a od té doby mě tam už tankovat neviděli ani neuvidí
ne, to bohužel vtip není, možná mám někde schovanej i daň. doklad.. všechna následující tankování u pumpy naproti bez problému, max. 78l do 85l nádrže
- GeneHawkins
- Letec
No to těžko. Nádrže na LPG se plní na 80 % kapacity. Samozřejmě pokud nemáš upravený plovák...