Kupuji auto Alfa 159 vs Chevrolet Cruze?
Kupuji auto Alfa 159 vs Chevrolet Cruze?
Dobrý den,příští týden se jedu podívat na tyto dvě auta chevrolet cruze 2.0 92kW 2010 a Alfa romeo 159 1,9jtdm 16V 110kW 2007.Chtěl bych se zeptat na nějaké vaše názory.Pokud tyto auta někdo má jak je s nimi spokojený.Nebo jaké auto by jste si vy vybrali a proč?Chtěl bych obě obě mají něco do sebe.Alfa určitě vzhled(atraktivita) 6st.převodovka a výkon.Chevrolet pohodlí a je to vcelku nové auto ale má pouze 5st.převodovku což mě trošku mrzí a táhne mne to k alfe.Za každý příspěvek moc děkuji.Čim více tím lépe.
Re: Kupuji auto Alfa 159 vs Chevrolet Cruze?
Pokud jsou ve stejném technickém stavu, tak jednoznačně Alfu. Pro Cruze nehraje vůbec nic, ne? To v ničem nevyniká. Spíš naopak.
Alfa je červená bordo a má černou kůži což je pěkné ale nepraktické,není to úplně idealní ale technicky jsou na tom stejně.Alfa je určitě ostřejší což na naších silnicích moc nevyužiju ale cruze je zase mohutnější,tedy alespoň dojmem.A je o 5let mladší.Díky za příspěvek!
co je nepraktického na černé kůži?
V létě pálí.oxik píše:co je nepraktického na černé kůži?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Nejen to v létě se potí a časem praská jelikož pravou kuži bych tady hledal asi marně a
No nazdar, to je dobrej blud. Znám či vím o vícero lidech, který mají kožený interiér v alfách s náběhem přes 200, ale i 300 tisíc km a že by kuže praskala jsem si nevšiml ani neslyšel stížnost. Že by to bylo tím, že se o tu kuži starají?Wenon píše:... a časem praská jelikož pravou kuži bych tady hledal asi marně a
edit: zde více jak 170 stránek s radami ohledně koupě AR159 - na co si dát pozor, čeho se vyvarovat, co nevadí a tak dále...
Ale stačí přečíst posledních 10-20 stran, protože dotazy se opakují.
http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=3893
Asi to je tím jak se o interiér staráte.Ale že by to byl blud si moc nemyslím.Že bych běhal kolem sedaček každý den s penetrací se mi moc nechce nehledě na to že klouře mel sem kiu sorento kůže praskala všude jasně zpracování asi za moc nestálo ale měl sem to i ve volvu c70 nehledě na to když jsme jezdili z prace a vzadu seděli 2 kolegové,kteří tam byly jak na klouzačce a v zimě brrr
Stačí 2x za rok kůži vyčistit a ošetřit pořádnýma přípravkama (žádný 2v1 od želvy) a s kůží neni problém. V létě pálí každá kůže, i béžová nebo šedá a s tou černou to zas takový rozdíl neni
Navíc po chvíli pálit přestane, ne?
Pamatuju to ještě z Lady, ale to byla spíš koženka
Pamatuju to ještě z Lady, ale to byla spíš koženka
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou