Audi A4 Allroad 2.0 TDi vs. 3.0 Tdi

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
marekBB99
Spolujezdec

Re: Audi A4 Allroad 2.0 TDi vs. 3.0 Tdi

Příspěvek od marekBB99 »

na tom vzduchu som sa ešte nevozil asi by som si to mal skúsiť a uvidíme potom si zhodnotím pre a proti..tiež som nechápal ako došli na takú sumu lebo sa mi to zdalo strašne veľa..a osobne si myslím že z jazdeným autom po zaruke sa moc asi neoplatí chodiť do autorizovaného skrz tých cien..

čo ešte okrem rozvodu sa môže na tom 3.0 pokaziť čo stojí trošku viac v porovnaní z rozvodom?

ja mám 183 a v A4 klasike ked som sedel sa mi miesta zdá byť akurát.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

na 3.0 TDI se ti muze pokazit to stejne co na 2.0 TDI - turbo, vstiky a cerpadlo. Trubo repas bratru okolo 20k na 2.0 o neco mene. Vstriky netusim zda jsou tam nejake alternativy, mas jich tam 6 a vetsinou kdyz chytne jeden, chytnou dalsi. Cerpadlo to bude tak 40+ u obou. Ale opet se bavime o tom, ze to je neco, co nepotkas treba 400tkm a jinemu neco z toho odejde po 150tkm, ale tech kurvitek a cenovych pasti tam neni o tolik vice.
On ten vzduch u A6 allroadu ma i tu vyhodu, ze tim ziskas mimo komfort i lepsi jizdu. Protoze to auto si na dalnici sedne, kdyz potrebujes zvdnes, kdyz ne, mas to v podstate normalnejsi kombik a nejake to deci to prida.

Ja si jakoze v A4 sednu, ale za mne uz asi nikdo a o tom to taky je. Ale zase je to o tom, jak moc jezdis sam, nebo s plnym autem. To uz vis jen ty.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Souhlas s goesem - mám 186cm a když si pohodlně sednu do A4, tak za mne už taky nikdo. Ne, že by v A6 bylo o tolik více místa (třeba jako v novém B8), ale alespoň si tam sedne u dospělák.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
marekBB99
Spolujezdec

Příspěvek od marekBB99 »

zas až taká hrôza to potom nieje podľa toho čo píšeš.. čakal som pri tom obsahu trošku vačšie sumy..no premýšlam nad tým že si vyskúšam aj tú A6 a uvidím v čom sa mi bude lepšie jazdiť hlavne som zvedavý na ten vzduchový podvozok takže uvidíme..otázne je už len či nájdem A6 približne v tej cene A4..

čo sa týka miesta tak mne vyhovuje aj A4 a viac menej jazdiť budem sám a aj jazdím tak zatiaľ toho miesta mi nie je potreba..
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A6 v ceně A4, pokud bereme cca stejně vybavená auta, je IMHO blbost. Leda, že A6 by měla o 100t km víc najeto. Rozdíl v pořizovací ceně nějak slušně vybavených aut, je skoro mega.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
marekBB99
Spolujezdec

Příspěvek od marekBB99 »

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To je samozřejmě bazarový úlet. U A4 je třeba "adaptívny tempomat", který tam samozřejmě není...atd.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
marekBB99
Spolujezdec

Příspěvek od marekBB99 »

preto píšem pokiaľ sa nekukám nejak extra na výbavu ale kebyže chcem pozerať tak niečo dobré sa nájsť dá a ten rozdiel nemusí byť nejak veľky, ale toto bol príklad
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

už z logiky věci je něco špatně...auto, které je o třídu jinde, s pořizovací cenou o x set tisíc vyšší, se stejnou výbavou a cca stejným počtem km, prostě nemůže bazarově stát stejně ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
marekBB99
Spolujezdec

Příspěvek od marekBB99 »

z logiky áno..ale sú ludia ktorí predávajú auta pod cenu lebo ich potrebujú predať čím skor poznám pár takých a pri tom auto je v dobrom stave..takže u tych dvoch je tažko porovnávať aj ked cena je skoro rovnaka..ja osobne sa do týchto veci moc nevyznám...záleží na stave auta v akom je..
Odpovědět