Audi A4 Allroad 2.0 TDi vs. 3.0 Tdi
Re: Audi A4 Allroad 2.0 TDi vs. 3.0 Tdi
na tom vzduchu som sa ešte nevozil asi by som si to mal skúsiť a uvidíme potom si zhodnotím pre a proti..tiež som nechápal ako došli na takú sumu lebo sa mi to zdalo strašne veľa..a osobne si myslím že z jazdeným autom po zaruke sa moc asi neoplatí chodiť do autorizovaného skrz tých cien..
čo ešte okrem rozvodu sa môže na tom 3.0 pokaziť čo stojí trošku viac v porovnaní z rozvodom?
ja mám 183 a v A4 klasike ked som sedel sa mi miesta zdá byť akurát.
čo ešte okrem rozvodu sa môže na tom 3.0 pokaziť čo stojí trošku viac v porovnaní z rozvodom?
ja mám 183 a v A4 klasike ked som sedel sa mi miesta zdá byť akurát.
na 3.0 TDI se ti muze pokazit to stejne co na 2.0 TDI - turbo, vstiky a cerpadlo. Trubo repas bratru okolo 20k na 2.0 o neco mene. Vstriky netusim zda jsou tam nejake alternativy, mas jich tam 6 a vetsinou kdyz chytne jeden, chytnou dalsi. Cerpadlo to bude tak 40+ u obou. Ale opet se bavime o tom, ze to je neco, co nepotkas treba 400tkm a jinemu neco z toho odejde po 150tkm, ale tech kurvitek a cenovych pasti tam neni o tolik vice.
On ten vzduch u A6 allroadu ma i tu vyhodu, ze tim ziskas mimo komfort i lepsi jizdu. Protoze to auto si na dalnici sedne, kdyz potrebujes zvdnes, kdyz ne, mas to v podstate normalnejsi kombik a nejake to deci to prida.
Ja si jakoze v A4 sednu, ale za mne uz asi nikdo a o tom to taky je. Ale zase je to o tom, jak moc jezdis sam, nebo s plnym autem. To uz vis jen ty.
On ten vzduch u A6 allroadu ma i tu vyhodu, ze tim ziskas mimo komfort i lepsi jizdu. Protoze to auto si na dalnici sedne, kdyz potrebujes zvdnes, kdyz ne, mas to v podstate normalnejsi kombik a nejake to deci to prida.
Ja si jakoze v A4 sednu, ale za mne uz asi nikdo a o tom to taky je. Ale zase je to o tom, jak moc jezdis sam, nebo s plnym autem. To uz vis jen ty.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s goesem - mám 186cm a když si pohodlně sednu do A4, tak za mne už taky nikdo. Ne, že by v A6 bylo o tolik více místa (třeba jako v novém B8), ale alespoň si tam sedne u dospělák.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zas až taká hrôza to potom nieje podľa toho čo píšeš.. čakal som pri tom obsahu trošku vačšie sumy..no premýšlam nad tým že si vyskúšam aj tú A6 a uvidím v čom sa mi bude lepšie jazdiť hlavne som zvedavý na ten vzduchový podvozok takže uvidíme..otázne je už len či nájdem A6 približne v tej cene A4..
čo sa týka miesta tak mne vyhovuje aj A4 a viac menej jazdiť budem sám a aj jazdím tak zatiaľ toho miesta mi nie je potreba..
čo sa týka miesta tak mne vyhovuje aj A4 a viac menej jazdiť budem sám a aj jazdím tak zatiaľ toho miesta mi nie je potreba..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A6 v ceně A4, pokud bereme cca stejně vybavená auta, je IMHO blbost. Leda, že A6 by měla o 100t km víc najeto. Rozdíl v pořizovací ceně nějak slušně vybavených aut, je skoro mega.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pre porovnanie - http://audi-a6-allroad.autobazar.eu/30- ... 76984.html
http://audi-a4-allroad.autobazar.eu/30- ... 36003.html
ked sa nejak extra na vybavu nekukám
http://audi-a4-allroad.autobazar.eu/30- ... 36003.html
ked sa nejak extra na vybavu nekukám
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je samozřejmě bazarový úlet. U A4 je třeba "adaptívny tempomat", který tam samozřejmě není...atd.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
preto píšem pokiaľ sa nekukám nejak extra na výbavu ale kebyže chcem pozerať tak niečo dobré sa nájsť dá a ten rozdiel nemusí byť nejak veľky, ale toto bol príklad
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
už z logiky věci je něco špatně...auto, které je o třídu jinde, s pořizovací cenou o x set tisíc vyšší, se stejnou výbavou a cca stejným počtem km, prostě nemůže bazarově stát stejně
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
z logiky áno..ale sú ludia ktorí predávajú auta pod cenu lebo ich potrebujú predať čím skor poznám pár takých a pri tom auto je v dobrom stave..takže u tych dvoch je tažko porovnávať aj ked cena je skoro rovnaka..ja osobne sa do týchto veci moc nevyznám...záleží na stave auta v akom je..