Ahoj, zvažuji koupi nového auta, každopádně na něho ted nemám, tak přemýšlím nad leasingem či úvěrem. Přemýšlel jsem, že bych si nechal udělat pár nabídek někde, nevim kde zatím, a pak bych viděl. Tak mě napadlo se zeptat zde, jestli máte někdo s nějakou firmou dobré zkušenosti. OD koho jste si brali třeba úvěr..nebo tak?
Budu ráda za bližší info, rady, doporučení.
Díkec
Financování auta
Re: Financování auta
Rozhodně zajdi do pobočky ČSOB a poptej se na autopůjčku HIT Kredit - je to klasický úvěr kde v TP jsi jako vlastník ale TP má v zástavě ČSOB Leasing. Já nikde jinde lepší financování nenašel - když sečtu celkové náklady.
Jen pro info 30% akontace mám úrok 3,6%
Známý pracuje v Hypocentru Modré pyramidy a mimo hypoték dělají i úvěry, konsolidace atd... Můžu poslat kontakt SZ.
-
- Spolujezdec
Já mám dobrou zkušenost s g-credit.cz. Vycházelo to nejlíp. Můžeš si nechat udělat nabídku a uvidíš.
Fakt? Ten urok je az moc zajimavy..., jak to mas s pojistenim? Musis platit to proklety havarko? A na kolik to zhruba vyjde (s ohledem na cenu vozu)?Pajaa píše:Rozhodně zajdi do pobočky ČSOB a poptej se na autopůjčku HIT Kredit - je to klasický úvěr kde v TP jsi jako vlastník ale TP má v zástavě ČSOB Leasing. Já nikde jinde lepší financování nenašel - když sečtu celkové náklady.
máme asi všecko přes čsob leasing a pokud mě pamět neklame, tak je to něco kolem 4,5-5% a to je číslo, se kterým např. škofin nechtěl mít nic společného.
Pravda vyděsí
To jako fakt. Poptával jsem auto za 450tis při 30% akontaci je úrok 3,6% Komplet pojištění je s bonusem byla nakonec asi 1050Kč - takže taky slušný. Já to budu financovat rozhodně přes ně - jen vybrat to auto je těžký
21%ako, dražší auto, poj 1371,- vč. GAP a 4,5%. jestli to dobře chápu tak ten rozdíl nám tam dělá jen ta pojistka. jinak je to totéž.
Každopádně škofin nabídl nejdřív asi 8% a pak teda s milionem keců okolo nějakých 6%
Každopádně škofin nabídl nejdřív asi 8% a pak teda s milionem keců okolo nějakých 6%
Pravda vyděsí