Sračka na čištění možná rozpustila i nějakej nános, co fungoval jako těsnění. Teď ti to možná prolíná víc, protože jsou tam díky tomu větší vůle.
A nebo jsi tam nalil olej, co je řidší, jak padlo nahoře. A nebo jsi tomu víc šlapal. Případně jsi to měřil po dejtí a nenechal olej klesnout z motoru do vany a na měrce to logicky ukázalo míň.
Hele máš v podstatě moderní auťák. Nové VW motory to žerou už od výroby a je to prostě jejich vlastnost. Dokud ti to jezdí, nečadí a nezadírá se, tak prostě voz kanystřík oleje, jako můj kamarád, co má novou koktu
Uplně mi zmizel olej, poradíte?
Re: Uplně mi zmizel olej, poradíte?
Kluci já nevim proč mě nazíváte debilem. přišel sem si sem pro radu.HondaMan píše:Očividně sis to vlákno nenašelbred163 píše:Ty ale taky za tu urážku. Nechápu proč mi to píšeš.pavproch píše:ještě bych doporučil si tady na pokecu najít vlákno "jsem debil"
Díky za odpověď. Vim, že se to měří, až olej steče do vany. Měřil sem to při studenym motoru. No ten starej po někom byl myslim 5W40 a já tam dal ten předepsanej 10W40 . Ještě po výměně sem kontroloval výpustní šroub a koukal pod auto jestli to neteče. Tak že někam ten olej šel, přece je blbost , aby se ztrácel do benzínu a šlo to z auta.Tomu nerozumim. Jo no velký vule v motoru.Temp píše:Sračka na čištění možná rozpustila i nějakej nános, co fungoval jako těsnění. Teď ti to možná prolíná víc, protože jsou tam díky tomu větší vůle.
A nebo jsi tam nalil olej, co je řidší, jak padlo nahoře. A nebo jsi tomu víc šlapal. Případně jsi to měřil po dejtí a nenechal olej klesnout z motoru do vany a na měrce to logicky ukázalo míň.
Hele máš v podstatě moderní auťák. Nové VW motory to žerou už od výroby a je to prostě jejich vlastnost. Dokud ti to jezdí, nečadí a nezadírá se, tak prostě voz kanystřík oleje, jako můj kamarád, co má novou koktu
Tak si to vlákno zkus přečístbred163 píše:Kluci já nevim proč mě nazíváte debilem. přišel sem si sem pro radu.HondaMan píše:Očividně sis to vlákno nenašelbred163 píše:Ty ale taky za tu urážku. Nechápu proč mi to píšeš.
2.9T RWD
A co dybys si místo teho uraženectví rači to vlákno našel a přečetl, pokud nemáš ikvé tykvé tak pochopíš, že Tě nikdo neuráží....
EDIT: Hm byl zase rychlejší...
EDIT: Hm byl zase rychlejší...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to je nefér, moc mu to usnadňuješ...
Ještě mě napadlo ,jestlipak dolil po rysku, nechal motor proběhnout a pak znovu případně dolil po rysku?
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
žeby druhá kozenka?