Uplně mi zmizel olej, poradíte?
Uplně mi zmizel olej, poradíte?
Ahoj,
měl sem staré auto benzín a když sem vyměnil olej a filtry tak od výměny sem s tím jezdil 3 měsíce tak olej zmizel pod rysku, ale mazání ani jednou nesvítilo. Můžete mi poradit čim se to mohlo stát? Taková netěsnost? Nikde mi olej netekl, pod auto sem koukal. To se nemůže přece tak odpařit?
měl sem staré auto benzín a když sem vyměnil olej a filtry tak od výměny sem s tím jezdil 3 měsíce tak olej zmizel pod rysku, ale mazání ani jednou nesvítilo. Můžete mi poradit čim se to mohlo stát? Taková netěsnost? Nikde mi olej netekl, pod auto sem koukal. To se nemůže přece tak odpařit?
Re: Uplně mi zmizel olej, poradíte?
nedal jsi tam neco prilis ridkeho, co by se u stareho auta snadno dostavalo pres krouzky a tim i spalovalo? nejaka nadmerna ci neobvykla kourivost? jak vypadaji svicky?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To je zase dotaz.....KOLIK jsi najezdil kilometrů, jaký olej jsi tam nalil, jaký tam byl předtím, co je to za auto.....
Rádi poradíme, ale věštit neumíme.
MG - radost až na kost.
ještě bych doporučil si tady na pokecu najít vlákno "jsem debil"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Auto je nově pořízený nebo ho máš delší dobu? Kolik celkově najeto km za dobu vlastnictví? Bralo olej před tim nebo je to novinka?
RWD
Dolej a sleduj.
(měřil si to při správnejch podmínkách?)
(měřil si to při správnejch podmínkách?)
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
Ty ale taky za tu urážku. Nechápu proč mi to píšeš.pavproch píše:ještě bych doporučil si tady na pokecu najít vlákno "jsem debil"
Benzín 1,6 , km buhví ,tachometr má 200 tisíc,nejasný stav km,nemam servisku. Auto z roku 98.Olej 10W40 ,přilil sem tam ještě sračku na vyčištění hydroštel. Nikdy předtim sem do výměny olej nedolejval. Při výměně sem motor naplnil řádně k rysce a po 3 měsících se olej uplně vypařil. Předtím ale začli problémy s přehřívánim.KDB píše:To je zase dotaz.....KOLIK jsi najezdil kilometrů, jaký olej jsi tam nalil, jaký tam byl předtím, co je to za auto.....
Naposledy upravil(a) bred163 dne ned 26 dub 10:47, celkem upraveno 1 x.
Očividně sis to vlákno nenašelbred163 píše:Ty ale taky za tu urážku. Nechápu proč mi to píšeš.pavproch píše:ještě bych doporučil si tady na pokecu najít vlákno "jsem debil"
2.9T RWD
@Hm: dík za podporu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.