Czechring - jarní poježdění

Ať už se chcete stát lepším řidičem, nebo poradit ostatním, jak se zlepšit.
Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: Czechring - jarní poježdění

Příspěvek od Bond007 »

řidičBOB píše:
Bond007 píše:...ve tretim vim ze poslední číslo na displeji bylo 56, coz mi neprislo tak hrozny...na to, jakej byl dopad :)
Prostě - rychlost zabíjí 8-x
Zde to mělo za následek pouhé překročení o 6kmh, protože doporučená rychlost je tam prý 50. :-?
Měli tam dat ceduli, vlastne za to muze Robert, ze mi to nerekl
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Bond007 píše:
mmira píše:
Bond007 píše:... czech"ring" me vcelku zklamal...
kdzy tak nad tim premyslim, tak mas pravdu, ani me uz to tam nijak zvlaste nebavi. kez bychom tu meli neco na zpusob Castelloli.
čeho? :-o
http://de.wikipedia.org/wiki/Parcmotor_ ... llol%C3%AD
okruh kousek od barcelony. vyborny profil i zatacky. ovsem cena pronajmu by asi byla fest jina :-)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Je zajímavý, že skoro při každý akci se v Hradci najde někdo, kdo tu doporučenou 50 na mostě musí podrobit kritickému přezkoumání. A tenhle rok hned 2krát :D - no prostě povedená akce.

Ad. okruh: není to nic extra, ale má strategickou pozici uprostřed čr a rozumný pronájem. Na jarní rozježdění je to fajn. Já to mám radši než sosnovou. Jen by teda mohli na pár místech poopravit povrch, sem tam je to dost hrbolatý.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

jarka píše:Je zajímavý, že skoro při každý akci se v Hradci najde někdo, kdo tu doporučenou 50 na mostě musí podrobit kritickému přezkoumání. A tenhle rok hned 2krát :D - no prostě povedená akce.

Ad. okruh: není to nic extra, ale má strategickou pozici uprostřed čr a rozumný pronájem. Na jarní rozježdění je to fajn. Já to mám radši než sosnovou. Jen by teda mohli na pár místech poopravit povrch, sem tam je to dost hrbolatý.
s tou 50 je to fakt pravda? :) ja o tom vazne vůbec nevedel ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

bond: asi ti málo proměřuje tachometr, mě proměřuje kvůli menším kolům fest a jel jsem tam dokonce 60 kmh a nic.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Me v Sosnove vyhovuje, ze aspon vim co je a neni trat, tohle je spis jak jezdeni po parkovisti nakupniho centra :) obecne mi ale vic vyhovuje realnejsi jezdeni. Samozrejme se tady da trenovat brzdeni, apexy a celkove zataceni... Ale prijde mi to spis jako zbytecne draha verze carmagedonu :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Me promeruje minimalne 290 tacho je 282 real
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Na tu rychlost jsem schvalne koukal kvuli tomu ze kolo predtim jsme leteli vzduchem i v 50, ale teda jen lehce:)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jak jsem starší, tak čím dál tím víc jsem míň ochotnej se pouštět někam blízko k limitům auta na normální silnici, takže to mám spíš obráceně a preferuju okruh (jakýkoli, i třeba ten hradec). Bo nikde jinde si nedovolím tak tlačit na pilu. Ale třeba s pomalejším autem mě to na okresce baví furt stejně, tam si člověk užije i v příčetných rychlostech.

ad. rychlost: prý je most počítáný na 50kmh, kdy se auto jen odlehčí a vyvěsí se tlumiče bez toho aby se nějak výrazně odlepilo od země. Všechno výš už je pak jen na řidiči.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Pro priste dobry vedet :)

U me se to stari projevuje presne opacne :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět