Měli tam dat ceduli, vlastne za to muze Robert, ze mi to nereklřidičBOB píše:Prostě - rychlost zabíjíBond007 píše:...ve tretim vim ze poslední číslo na displeji bylo 56, coz mi neprislo tak hrozny...na to, jakej byl dopad
Zde to mělo za následek pouhé překročení o 6kmh, protože doporučená rychlost je tam prý 50.
Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
http://de.wikipedia.org/wiki/Parcmotor_ ... llol%C3%ADBond007 píše:čeho?mmira píše:kdzy tak nad tim premyslim, tak mas pravdu, ani me uz to tam nijak zvlaste nebavi. kez bychom tu meli neco na zpusob Castelloli.Bond007 píše:... czech"ring" me vcelku zklamal...
okruh kousek od barcelony. vyborny profil i zatacky. ovsem cena pronajmu by asi byla fest jina
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Je zajímavý, že skoro při každý akci se v Hradci najde někdo, kdo tu doporučenou 50 na mostě musí podrobit kritickému přezkoumání. A tenhle rok hned 2krát - no prostě povedená akce.
Ad. okruh: není to nic extra, ale má strategickou pozici uprostřed čr a rozumný pronájem. Na jarní rozježdění je to fajn. Já to mám radši než sosnovou. Jen by teda mohli na pár místech poopravit povrch, sem tam je to dost hrbolatý.
Ad. okruh: není to nic extra, ale má strategickou pozici uprostřed čr a rozumný pronájem. Na jarní rozježdění je to fajn. Já to mám radši než sosnovou. Jen by teda mohli na pár místech poopravit povrch, sem tam je to dost hrbolatý.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
s tou 50 je to fakt pravda? ja o tom vazne vůbec nevedeljarka píše:Je zajímavý, že skoro při každý akci se v Hradci najde někdo, kdo tu doporučenou 50 na mostě musí podrobit kritickému přezkoumání. A tenhle rok hned 2krát - no prostě povedená akce.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
bond: asi ti málo proměřuje tachometr, mě proměřuje kvůli menším kolům fest a jel jsem tam dokonce 60 kmh a nic.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Me v Sosnove vyhovuje, ze aspon vim co je a neni trat, tohle je spis jak jezdeni po parkovisti nakupniho centra obecne mi ale vic vyhovuje realnejsi jezdeni. Samozrejme se tady da trenovat brzdeni, apexy a celkove zataceni... Ale prijde mi to spis jako zbytecne draha verze carmagedonu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Me promeruje minimalne 290 tacho je 282 real
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Na tu rychlost jsem schvalne koukal kvuli tomu ze kolo predtim jsme leteli vzduchem i v 50, ale teda jen lehce:)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jak jsem starší, tak čím dál tím víc jsem míň ochotnej se pouštět někam blízko k limitům auta na normální silnici, takže to mám spíš obráceně a preferuju okruh (jakýkoli, i třeba ten hradec). Bo nikde jinde si nedovolím tak tlačit na pilu. Ale třeba s pomalejším autem mě to na okresce baví furt stejně, tam si člověk užije i v příčetných rychlostech.
ad. rychlost: prý je most počítáný na 50kmh, kdy se auto jen odlehčí a vyvěsí se tlumiče bez toho aby se nějak výrazně odlepilo od země. Všechno výš už je pak jen na řidiči.
ad. rychlost: prý je most počítáný na 50kmh, kdy se auto jen odlehčí a vyvěsí se tlumiče bez toho aby se nějak výrazně odlepilo od země. Všechno výš už je pak jen na řidiči.
Pro priste dobry vedet
U me se to stari projevuje presne opacne
U me se to stari projevuje presne opacne
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW