Czechring - jarní poježdění
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Czechring - jarní poježdění
moje slova...já se taky raději pobavím na obyč. silnici...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ja se nejvice pobavil pri shaneni servisu.... a pak se velmi bavili hosi v nem, kdyz se snazili povolit nejake zarezle srouby.
jinak ples mam pripecenou tez.
fotka letici laguny bude?
jinak ples mam pripecenou tez.
fotka letici laguny bude?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ja se snazil srovnat ten chladic. Ale zda se ze to na funkc nemá vliv a nikde to netece, takze to necham byt ,protože ted se mi nehodi byt bez auta
Ale uprimne jsem porad prekvapenej, jaka mrda to byla Pritom takovej nevinnej most
Ale uprimne jsem porad prekvapenej, jaka mrda to byla Pritom takovej nevinnej most
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
kdzy tak nad tim premyslim, tak mas pravdu, ani me uz to tam nijak zvlaste nebavi. kez bychom tu meli neco na zpusob Castelloli.Bond007 píše:... czech"ring" me vcelku zklamal...
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
problém toho "okruhu" asi bude, že se o ten povrch nikdo nestará
Bond: no, koukali jsme na ten skok s otevřenou pusou a obdivně říkali, že "ten se toho nebojí"
Bond: no, koukali jsme na ten skok s otevřenou pusou a obdivně říkali, že "ten se toho nebojí"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
čeho?mmira píše:kdzy tak nad tim premyslim, tak mas pravdu, ani me uz to tam nijak zvlaste nebavi. kez bychom tu meli neco na zpusob Castelloli.Bond007 píše:... czech"ring" me vcelku zklamal...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jak cary obecne ignoruju, tak na okruhu by nebylo spatny vedet kam vlastne vůbec mam jet. Timto dekuju za první navadeci kolo Robertovi, protože jinak bych vůbec netusil kam mam jet. Do toho ještě ve vracečkách bordel na trati atd... Polomer velke casti zatáček prevysujici 90 stupnu... Cena pronajmu je samozrejme zajimava, ale pomer zabava/počet ujetych kol/Index ojebavani auta mi prijde zbytecne vysokejřidičBOB píše:problém toho "okruhu" asi bude, že se o ten povrch nikdo nestará
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
první kolo sem to jel krokem, ve druhym cca 50 a ve tretim vim ze poslední číslo na displeji bylo 56, coz mi neprislo tak hrozny...na to, jakej byl dopadřidičBOB píše:problém toho "okruhu" asi bude, že se o ten povrch nikdo nestará
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Castellola - okruh v Modeně?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Prostě - rychlost zabíjíBond007 píše:...ve tretim vim ze poslední číslo na displeji bylo 56, coz mi neprislo tak hrozny...na to, jakej byl dopad
Zde to mělo za následek pouhé překročení o 6kmh, protože doporučená rychlost je tam prý 50.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time