Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Tak mi to nějak časově nevychází... Začátek určitě nestíhám, uvidím, jestli se tam stihnu otočit po obědě.
chlopi, dík, že ste ňa vzali mezi sebe... a speciálně dík jarkovi za organizaci.... díky pozdnímu příjezdu sem sice dal enem 6 kol, ale i tam max spokojenost.... moje druhá životní zkušenost s okruhem...jen sem si ale ověřil, jak je 3er těžký a neohrabaný, na druhou stranu díky nedotáčivosti (vyšší hmotnost vpředu díky xdrivu) na limitui i za ním nezáludný a čitelný...
jinak tedy czech ring je proti Brnu (kde sem byl před mohoha rokama) opravdu jen pro ty s koulema, moc míst, kde se to dá poslat ven bez úrazu tam neni (čti žádné )
jinak tedy czech ring je proti Brnu (kde sem byl před mohoha rokama) opravdu jen pro ty s koulema, moc míst, kde se to dá poslat ven bez úrazu tam neni (čti žádné )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jaxme se neska bavili o Brnu...
MattyX na bmwklubu.cz píše:Pár lidí se ptá kdy a jak jsou jízdy a kdo jede nebo nejede...
Další termín je v Květnu a to 14.5. od 18:00
Další termíny:
2.6.
27.7.
6.8 + 27.8.
a to je bohužel letos vše ! zbytek mají motorky :roll:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo byla to opět příjemná akce, žádný velký šrámy a pohoda. Počasí jako vždy luxusní, objednaný přesně na akci.
pavproch: ale dá se to tam na pár místech pustit - kluci s M5 a Alpinou toho byli důkazem, snad jen v těch vracákách to nejezdili bokem . Moc pěkně se na to koukalo a ten zvuk V8 .
Jinak pokud by jste někdo chtěl, tak Most už má klasický testovací jízdy: http://www.autodrom-most.cz/sluzby/jizd ... motocyklem.
pavproch: ale dá se to tam na pár místech pustit - kluci s M5 a Alpinou toho byli důkazem, snad jen v těch vracákách to nejezdili bokem . Moc pěkně se na to koukalo a ten zvuk V8 .
Jinak pokud by jste někdo chtěl, tak Most už má klasický testovací jízdy: http://www.autodrom-most.cz/sluzby/jizd ... motocyklem.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
připojuji se k děkovačce...moc pěkné tři hodinky. Automobilá všehochuť na 1!
Krom hezkých zvukových projevů V8 bych věnoval tichou vzpomínku i skokanům
...a samozřejmě mmirou objednané počasí nemělo chybu.
Za mne to mělo pouze jedinou chybu: mám na kompletku spálenou pleš
Krom hezkých zvukových projevů V8 bych věnoval tichou vzpomínku i skokanům
...a samozřejmě mmirou objednané počasí nemělo chybu.
Za mne to mělo pouze jedinou chybu: mám na kompletku spálenou pleš
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Akce povedená, ale czech"ring" me vcelku zklamal, byl jsem tam kdysi na první akci a prijde mi ze se to tam spis zhoršilo. Ujel jsem teda tak 6 kol, takze mi mozna kouzlo trati uniklo, ale spis ne Z chladice nastesti nic netece, zbytky plastu v prubehu cesty domu opadaly, takze mam ted takovou M3 CSL Czechring Edition
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ještě jsem pak premyslel, ze pokud bych dal ten most pod plnym, to by snad bylo na totalku
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ked uz sa tu spomina Brno, co takto Slovakiaring? Je to sice dalej, ale nie je to nic strasne a myslim ze po Brne siroko daleko najschopnejsi okruh
řekl bych spis, ze v nasem regionu je slovakiaring to nejlepší co je... Ale uprimne asi starnu a nejvic me bavi užívat si technicky okresky nez nejakou umelou trateMJe píše:Ked uz sa tu spomina Brno, co takto Slovakiaring? Je to sice dalej, ale nie je to nic strasne a myslim ze po Brne siroko daleko najschopnejsi okruh
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW