Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
wow, hezky se to zacina rysovat.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
já s tím taky víceméně počítám, ale letos bohužel s O3 což tak zábavné nebude
Pravda vyděsí
Já bych se taky přijel podívat, ale s passatem turbodehtem bych vám tam nechtěl překážet, to zas mám nějakou soudnost.
I kamna se mají jednou za čas pořádně protáhnout . Neber to jako nějaký závodění nebo okruhový dny, jde především o trénink v bezpečí okruhu, takže má smysl tam projet cokoli co přeskočí most .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
pamatuji, jak to tam brousila jedna slecna s naftovou octavii a na podpatcich vysky lahve od piva.
s tim skakanim pres most - to by letos slo, vezme me nekdo domu, kdyz to fikus neprezije?
s tim skakanim pres most - to by letos slo, vezme me nekdo domu, kdyz to fikus neprezije?
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak tu si taky pamatuju a dodnes má můj obdiv!mmira píše:pamatuji, jak to tam brousila jedna slecna s naftovou octavii a na podpatcich vysky lahve od piva.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pachate tyhle akce i vicekrat do roka? Ja bych se taky svezl, ale zrovna 21.4 jedu k ortopedovi
Takhle jen na jaře .Raďas píše:Pachate tyhle akce i vicekrat do roka? Ja bych se taky svezl, ale zrovna 21.4 jedu k ortopedovi
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
A furt je czechring na uceni se tak zuzovy jako driv? TJ. dve zatacky ok a v ostatnich bud beton nebo stromy kdyz vylitnu?
Ale letos pokrok, koupil jsem si auto s manualem, takze to by bylo o problem mene kdyz bych nekonec jel.
Ale letos pokrok, koupil jsem si auto s manualem, takze to by bylo o problem mene kdyz bych nekonec jel.